ZETApress

hírportál

Mentők a KIMBA-n

A birkózók köszönetet mondtak a mentősöknek. A Magyar Birkózó Szövetség egymillió forinttal támogatja az Országos Mentőszolgálatot – tudatta a VPB Kommunikáció.

Az erről szóló dokumentumot a Kozma István Magyar Birkózó Akadémián Németh Szilárd, az MBSZ elnöke adta át Engelbrecht Imrének, az OMSZ közép-magyarországi regionális igazgatójának és Győrfi Pál szóvivőnek.

Németh Szilárd elmondta, a Magyar Birkózó Szövetség a közelmúltban rendezett európai olimpiai kvalifikációs versenyt, és a mentősök ott végzett munkáját szeretnék megköszönni a pénteki felajánlással. – A koronavírus miatt megfeszített munkát végeznek a mentősök, emellett odaadó hozzáállást tapasztal többek között a sportvilág is tőlük. Ezzel a gesztussal szerettük volna felhívni a figyelmet a mentősök emberfeletti teljesítményére – mondta a sportvezető.

Győrfi Pál szerint összefogás tapasztalható a társadalomban. – A világjárvány megtanított mindenkit arra, hogy összefogásra van szükség. Én a mostani birkózókkal való találkozást is az összefogás eredményeként fogom fel. A támogatásukat pedig a bajtársaim nevében köszönöm! – mondta a szóvivő.

Szóljon hozzá!