ZETApress

hírportál

Zárt ülések villamoson

Járványvédelmi intézkedések a villamosokon: az autó- és trolibuszok első üléssorainak múlt heti lezárása után a TW6000-es Hannoveri villamosok első üléseit is elkordonozzuk a járványügyi intézkedések részeként – tudatta a BKV Zrt.

Mivel a Hannoveri villamosok esetében a vezetőfülke lezárása teljes mértékben nem megoldható, ezeken a járműveken – az autó- és trolibuszokhoz hasonlóan – március 17-én szerdától átmenetileg szalaggal kordonozzuk el a vezetőfülke közvetlen közelében található első üléseket.

A Hannoveri villamosokon bevezetett lezáráson kívül összes villamos járművünkön a vezetőállás hátfalára kiragasztott matrica segítségével is kérjük utasainkat, hogy kerüljék a vezetőfülke közvetlen közelében való tartózkodást. A villamosok a megállóhelyekre érkezve az utastér jobb szellőzése érdekében le-, illetve felszálló utas esetén összes ajtajukat kinyitják.

A járművezetők egészségének megóvása és ezáltal a közösségi közlekedési szolgáltatás zökkenőmentes fenntartása mindannyiunk, a főváros összes közlekedőjének közös érdeke. Tisztelt utasaink türelmét és megértését kérjük az ideiglenesen bevezetett intézkedésekkel kapcsolatban! Kérjük, a megfelelő távolságtartással és a maszkviselési kötelezettség betartásával Ön is segítse a járvány legyőzését!

Szóljon hozzá!