ZETApress

hírportál

Jótékony L’Oréal

A L’Oréal Magyarország folytatja szolidaritási programját a járvány második hullámában is. A vállalat csaknem húszezer terméket és közel ötmillió forintot adományoz – tudatta Pásztor Brigitta Account Manager, Avantgarde Group. Májusi ajándékukról idekattintva olvashatunk.

A L’Oréal Magyarország a koronavírus-járvány második hullámának időszakában is folytatja a vírus elleni küzdelem támogatására szolgáló szolidaritási programját, amelynek keretein belül közel húszezer terméket adományoz a kórházak és egészségügyi intézmények számára. A szolidaritási program részeként a terméktámogatás mellett a vállalat három, kiemelt társadalmi cél eléréséért tevékenykedő non-profit szervezetnek összesen csaknem ötmillió forintos adományt nyújt.

A termékadományozás keretein belül a Csoport többek között a La Roche-Posay, Vichy és Garnier márkák alkoholos kéztisztító géljeit, illetve olyan alapvető szépségápolási termékeket ajánlott fel, mint samponok, bőrápolási termékek, illetve dekorkozmetikumok a Garnier, L’Oréal Paris, illetve Maybelline márkanevek alatt. A vállalat a közel húszezer terméket kórházak, illetve más egészségügyi intézmények dolgozóinak osztotta szét, országszerte összesen közel 80 intézményben, többek között a Heim Pál Gyermekkórházban, a Szent János Kórházban, illetve a Honvéd Kórházban. A vállalat által Magyarországon végrehajtott intézkedések egy szélesebb körű szolidaritási program részét képezik, amelyet a L’Oréal Csoport egész Európában megvalósít a koronavírus elleni küzdelem támogatásáért. A Csoport szolidaritási programját a járvány első hulláma során, 2020 tavaszán indította, ekkor a magyar leányvállalat összesen több mint húszezer darab alkoholos kéztisztító gélt adományozott az orvosoknak, gyógyszerészeknek és kiskereskedőknek Magyarországon.

Vállalatunk számára kiemelt fontosságú, hogy a járvány második hullámában is a lehető legtöbb módon nyújtsunk segítséget közösségeinknek. Ezen adományozásokon keresztül szolidaritásunkat, hálánkat és támogatásunkat szeretnénk kifejezni mindazoknak, akik rendkívüli bátorságot és önzetlenséget tanúsítva segítenek a rászorulókon – a kórházakban, illetve non-profit szervezeteknél egyaránt – mondta el Brigitte Streller, a L’Oréal Magyarország ügyvezető igazgatója.

A terméktámogatások mellett a L’Oréal három kiemelt társadalmi ügyért harcoló non-profit szervezet számára nyújt pénzügyi adományt, hogy ezzel is támogassa munkájukat, amelyre a járvány időszakban minden eddiginél nagyobb szükség van. Az összesen csaknem ötmillió forint összegű adományt a vállalat az Anyaoltalmazó Alapítvány, a RÉS Alapítvány Női Éjjeli Menedékhelye, illetve A Névtelen Utak Alapítvány megsegítésére ajánlotta fel.

A L’Oréal Magyarországon

A L’Oréal Magyarország, mint a L’Oréal Csoport része, amely több mint 100 éve elkötelezett a szépség iránt, 25 éves múltra tekint vissza a helyi piacon. A több mint 20 sokszínű és egymást kiegészítő márkát szerepeltető, egyedülálló nemzetközi portfóliójával a L’Oréal Magyarország minden disztribúciós szektorban jelen van: szuper- és hipermarketekben, drogériákban, gyógyszertárakban, parfümériákban, fodrászatokban, a márkaüzletekben és az e-kereskedelemben.

Szóljon hozzá!