ZETApress

hírportál

Oxylog az OMSZ-nak

Egymás megajándékozása helyett, az Országos Mentőszolgálat Alapítványt támogatta Partnereivel az OIL! márkanév tulajdonosa, a Mabanaft Hungary Kft. – tudatta Magony Szilvia sajtóreferens.

A hazai OIL! Márkanév tulajdonosa a Mabanaft Hungary Kft. – valamint Partnerei, idén úgy döntöttek, hogy a kialakult járványhelyzetre való tekintettel, 2020-ban rendhagyó karácsonyt tartanak, s egymás megajándékozása helyett inkább egy közös jószolgálati célt támogatnak.

Kollégáimmal együtt megkülönböztetett tisztelettel figyeltük egész évben az egészségügyben dolgozók erőfeszítéseit, akik sokszor erejüket meghaladó módon igyekeznek a mai napig helytállni, ebben a szokatlan és válságos időszakban. Úgy éreztük, hogy lehetőségeinkhez mérten, minden segítségnek, átutalt forintnak most helye van – mondta Alács Lajos, a Mabanaft Hungary ügyvezető igazgatója.

Az összefogásból ily módon 1.200.000 forint gyűlt össze, mellyel az Országos Mentőszolgálat Alapítványt segítették. Az összeget az Alapítvány egy Oxylog 3000 sürgősségi hordozható lélegeztető gép beszerzésére fordítja, melyre a Budaörsi Mentőállomásnak van szüksége. Ennek köszönhetően, már a betegszállítás folyamatában meg lehet kezdeni a gépi lélegeztetést.

Szóljon hozzá!