ZETApress

hírportál

Allee-adomány a Tétényinek

Orvosi műszerekkel és védőfelszerelésekkel támogatja a Tétényi úti Szent Imre Kórház munkáját az Allee. 15 millió forint pénzadománnyal segíti az Egyetemi Oktatókórház COVID-19 járvány elleni gyógyító tevékenységét az újbudai bevásárlóközpont.

Az egészségügyi intézmény a támogatást lélegeztetőgépek, EKG készülékek, vérnyomásmérők, valamint orvosi védőfelszerelések és fertőtlenítőszerek beszerzésére fordítja – tudatta Gleichner Péter ügyvezető, a Forte Communications Kft.

Az Újbudán működő 673 ágyas kórházban tavaly közel 35 ezer fekvőbeteg és 315 ezer járóbeteg fordult meg. A jelenlegi járványügyi helyzetben 404 ágy áll a COVID-19-el fertőzött betegek rendelkezésére. A szintén a kerületben található Allee – a kórház igényeit felmérve – lélegeztetőgépek, vérnyomásmérő és EKG készülékek, valamint orvosi védőruházatok, száj- és arcmaszkok, kesztyűk, fertőtlenítőszerek beszerzéséhez nyújt segítséget.

Minden támogatásnak örülünk, így nagyra értékeljük a járvány elleni erőfeszítéseinkhez felajánlott Allee hozzájárulást. Az adományból vásárolt eszközöket a koronavírussal közvetlenül foglalkozó egységeink, a COVID Intenzív Terápiás Osztály, a Sürgősségi Osztály, valamint a COVID Izolációs Egység kapják – mondta el Bedros J. Róbert, a Tétényi úti kórház főigazgató-főorvosa.

Az Allee kiemelten fontosnak tartja a helyi közösségek támogatását, különösen a mostani egészségügyi helyzetben, ezért egy olyan kerületi intézmény munkáját segíti, ahol erre a legnagyobb szükség van: a korszerű orvosi készülékekkel tovább javul a kórház eszközellátottsága. – Elmondhatatlanul hálásak vagyunk az egészségügyi dolgozóknak, akik élen járnak a koronavírus járvány elleni küzdelemben. Örülünk, hogy a helyi közösség tagjaként lehetőségünk van a munkájukat a legkorszerűbb eszközökkel és felszerelésekkel segíteni ezekben a rendkívüli időkben és azt követően is – tette hozzá Berzevici Rita, az Allee marketing-menedzsere.

A bevásárlóközpont a kórházi támogatás mellett nagy hangsúlyt fektet kommunikációjában, közösségi média felületein a családok összetartásának szerepére az idősek segítésében, mentális egészségük megőrzésében is.

Szóljon hozzá!