ZETApress

hírportál

Új vírus – új szemüveg!

Orvos és ápoló stílusos új szemüvegben nézhet szembe az új koronavírussal! Egészségügyi dolgozóknak ajánlja fel eddigi teljes idei szemüvegkeret termelését a Tipton Global Kft. és kezdeményezésük mellé álltak a lencsék forgalmazói is. Egy szemvizsgálattal kiegészítve hamar új és kiváló minőségű szemüveghez juthatnak a frontvonal hősei, teljesen ingyen.

Magyarországon szinte mindenki ismeri a Tipton Eyeworks márkát; a bakelitből készült szemüvegkeretekkel egy csapásra váltak híressé a 2000-es évek elején. A márka megálmodója, Zack Tipton 1998-ban kezdett szemüvegeket készíteni Amerikában, 2001-ben azonban hazaköltözött és azóta itthon álmodja meg évről évre extavagáns kereteit, amelyekért számos világsztár is rajong, többek közt Elton John, Robbie Williams és Michael Madsen is vásárlójuk.

A Tipton Eyeworks csapata most elérkezettnek látja az időt, hogy meghálálja az elmúlt évek szárnyalását és egy különleges felajánlással vesz részt a koronavírus elleni hadjáratban, ez pedig a Szemüveget minden hősnek! akció – tudatta Juhász Péter, BUZZWORD Strategies.

Az eddig legyártott, 2020-as szemüvegállományát ajánlja fel a Tipton Eyeworks a tűzvonalban harcoló kórházi alkalmazottaknak, kezdeményezésükhöz olyan vállalatok csatlakoztak, mint a Zeiss Vision Hungary, a HOYA, az ESSILOR és a Noptiker Kft., így a keretekbe a legmagasabb minőségű lencséket kapják a jelentkezők.

A leendő Tipton tulajdonosoknak – munkájuk megszakítása nélkül – elegendő szemvizsgálati eredményt elküldeni a cégnek, valamint egy képet magukról. Amennyiben a jelentkező nem rendelkezik friss eredményekkel, a cég ingyenesen biztosít szemvizsgálatot soron kívül – természetesen a higiéniás előírásoknak megfelelően. Jelentkezni idekattintva lehet a Tipton honlapján.

Nem ülünk tétlenül otthon, mi is harcolunk a vírus ellen. Megteszünk mindent, hogy a frontvonalon küzdő egészségügyi munkatársakat támogassuk! – jelentette ki Zack Tipton, a Tipton Global Kft. alapítója. Az első szakaszban több száz szemüveggel indulhat a hadművelet!

Szóljon hozzá!