ZETApress

hírportál

Egriek az egriekért

Sanatmetal a vírus ellen: tízmillió forinttámogatással segíti az egri Sanatmetal Ortopédiai és Traumatológiai Eszközöket Gyártó Kft. a koronavírus járvány elleni védekezést – tudatta Farkas József ügyvezető igazgató.

Az összeget cégünk az egri Markhot Ferenc Kórház javára ajánlotta fel, ahol professzionális védőfelszerelést vásárolnak majd az orvosok és az ápolók számára az adományból. Az elmúlt hetekben országszerte komoly összefogás indult a járvány elleni védekezés kapcsán. Válságos időket élünk, mindannyiunk életének védelme most különösen függ a vírussal mindennapos harcot folytató, példás módon helytálló egészségügyi dolgozóktól, akik számos esetben kérnek segítséget, hogy munkájukat megfelelő módon tudják ellátni.

Vállalatunkhoz is számos megkeresés érkezett hazánk több pontjáról, különféle támogatási igényekre. Alapos mérlegelést követően úgy döntöttünk, egri cégként, több száz Heves megyei dolgozó munkáltatójaként az egri kórházat kívánjuk támogatni tízmillió forinttal. Egészségipari gyártóként küldetésünknek tekintjük, az emberi egészség védelmét, az életminőség javítását. Bízunk benne, hogy felajánlásunk másokat is arra ösztönöz, hogy lehetőségeikhez mérten segítsék a vonzáskörzetükben lévő egészségügyi intézményeket, a koronavírus terjedése elleni védekezést.

Szóljon hozzá!