ZETApress

hírportál

Kórházi kávészállítás

A Starbucks is támogatja a magyar egészségügyi dolgozókat. A világhírű kávézólánc is szolidáris a magyar egészségügyi dolgozókkal, akik a koronavírus elleni harc frontvonalában állnak helyt. A Starbucks ezért március 20-a óta érintkezésmentes kávé (kór)házhoz-szállítással támogatja a hazai intézményeket.

A Starbucks kiemelt figyelemmel kíséri a koronavírussal kapcsolatos helyzetet, amely többletterhet ró a magyar egészségügyi dolgozókra. A kávézólánc ezért döntött úgy, hogy saját eszközeivel támogatja az érintetteket – tudatta Kovács Bendegúz, a FLOW PR munkatársa.

A vállalat saját munkavállalói március 20-a óta folyamatos kávé (kór)házhoz-szállítást biztosítanak több hazai intézmény számára is. Az igények felmérése alapján szemes, illetve őrölt kávét juttattak el budapesti, debreceni, szegedi és pécsi egészségügyi központokba, többek között a Heim Pál Gyermekkórházba, a Szent János Kórházba, a debreceni Kenézy Gyula Kórházba, a Szegedi Kettes Kórházba, a Pécsi Megyei Kórházba, a SOTE sürgősségi részlegére, és a Péterfy Sándor Utcai Kórházba is. A támogatást saját futárokkal, érintkezés-mentesen szállítják ki az egészségügyi dolgozóknak.

Minden tisztelet megilleti a magyar egészségügyi dolgozókat, akik közösségünk érdekében mindent megtesznek a járvány leküzdéséért. A Starbucks törekszik arra, hogy aktív résztvevője legyen a helyi közösségi életnek, ezért tartjuk fontosnak, hogy ebben a nehéz helyzetben kávénkkal támogassuk azokat, akiknek talán az egyik legnagyobb szüksége van a kitartásra – mondta el Kerek Fanni, a Starbucks hazai brand managere.

A Starbucksról

A Starbucks Coffee Company története 1971-ben kezdődött Seattle-ben. Mára világszerte jelen lévő hálózatával a Starbucks világelső a minőségi pörkölt kávé előállítása és értékesítése terén. A Starbucks Coffee Company elkötelezett híve annak, hogy kizárólag a megbízható forrásból származó és a legmagasabb minőségű arabica kávét szolgálja fel világszerte. A cég kiváló minőség iránti rendületlen elkötelezettsége és határozott irányelvei biztosítják azt, hogy fogyasztói minden egyes csészében megízlelhessék az egyedülálló Starbucks Élményt. Hogy erről többet tudjon meg, szívesen látjuk Önt egy kávézónkban, a weboldalon vagy a Facebook-oldalunkon.

Az AmRestről

Az AmRest Holdings SE a legnagyobb független étteremlánc-üzemeltető Közép- és Kelet-Európában. A vállalat üzemelteti a KFC, a Pizza Hut, a Starbucks és a Burger King üzleteket, emellett tulajdonosa a La Tagliatella márkának, a Bacoanak, a Sushi Shopnak, valamint két kínai koncepcióétteremnek, a Blue Frognak és a Kabbnak is. Az AmRest jelenleg közel 2000 gyorséttermet és hagyományos éttermet üzemeltet a következő 26 országban: Magyarországon, Lengyelországban, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Bulgáriában, Szerbiában, Horvátországban, Szlovéniában, Ausztriában, Oroszországban, Spanyolországban, Portugáliában, Franciaországban, Németországban, Örményországban, Azerbajdzsánban, Kínában, Belgiumban, Iránban, Olaszországban, Luxemburgban, Szaúd-Arábiában, Svájcban, az Egyesült Arab Emírségekben és Nagy- Britanniában. További információ idekattintva érhető el.

Szóljon hozzá!