ZETApress

hírportál

Hirtelen felindulásból

Koronavírushoz kapcsolódó pályázatot hirdetett az ARC Magazin – tudatta Domak Ibolya ügyvezető igazgató, Twist Communication Kft.

Helló grafikusok, járványügyi szakértők, firkászok, copywriterek, infógrafikusok! Ha van kapacitásotok, készítsetek szakszerű, jól értelmezhető és tekintet vonzó infógrafikákat a járvánnyal kapcsolatos védekezéshez! Információs plakát pályázatot hirdetünk a koronavírussal kapcsolatos személyes óvintézkedésekről.

Célunk, hogy gyorsabban terjedjenek a személyes óvintézkedések, mint a vírus! Legyen minden társasházban, boltban, benzinkúton, orvosi rendelőben és sok más helyen megfelelő, közérthető, kisméretű plakát, amit jó minőségben egyénileg ki tud nyomtatni bárki!

Kérjük, hogy Messenger üzenetben küldjétek el terveitek jpg változatát, illetve azokat az internetcímeket, ahonnan le lehet azokat tölteni szabadon! A képeket a hozzá tartozó linkekkel együtt fogjuk publikálni az oldalunkon. Részletek idekattintva olvashatók. Nyeremény az értelmes tevékenység, a jó érzés és egy virtuális korona! Hajrá!!!

Szóljon hozzá!