ZETApress

hírportál

Pécs is járványra készül

A Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ (PTE KK) az illetékes minisztériummal és szakhatóságokkal szoros együttműködésben felkészült a járványügyi helyzet hatékony kezelésére – tudatta Kottász Gergely, a PTE sajtóreferense.

Ennek részeként megkezdődött az ellátások átszervezése. A PTE Szemészeti Klinika átmenetileg március 16-án hétfőtől a Megyei Kórház területéről, a Rákóczi úti telephelyről az Akác utca 1. szám alatti telephelyre, a 3. épületbe költözik. Ugyanettől a naptól a szemészeti betegellátás a sürgős ellátások végzésére korlátozódik. Műtéti beavatkozást is csak sürgősséget igénylő esetben végez a Szemészeti Klinika.

A járóbeteg szakrendelésekre korábban kiadott előjegyzési időpontokat átütemezik egy későbbi időpontra. A Szemészeti Klinika munkatársai telefonon keresik fel a betegeket az újabb időpont egyeztetése céljából. Szemészeti szakrendelésekre jelenleg új előjegyzést kérni nincs lehetőség, sürgős esetben az Akác utcában kereshetik fel a szemészeti ambulanciát. Az ellátások esetleges változásairól a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ honlapján tudnak betegeink tájékozódni, ahol naprakész információk találhatók.

Szóljon hozzá!