ZETApress

hírportál

Válasz az OGYÉI-válaszra

Elmúlt a hátfájásom, frissebbnek éreztem magamat. Szeptember óta használom a Spinalis termékcsalád Hacker típusú székét és mindenkinek csak ajánlani tudom! – írta dr. Méhes László ügyvéd, aki Kásler kegyelméből az OGYÉI vezető testületének a tagja.

Dr. Méhes László ügyvéd úrnak, a fenti közvetlen ajánlaton túl, még egy egészségügyi vonatkozású élménye biztos lehetett: 26 millió forintot vett fel a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórháztól. Ez a két pályamunka elég volt a gyógyszerészeti intézet tanácsadó testületi tagságához. A szakmai színvonal és a gyógyszerbiztonság tehát adott – válaszolta az MSZP a magyar gyógyszerbiztonság szempontjából stratégiai jelentőségű intézmény nyilatkozatára..

Révész János onkológus, a BAZ megyei kórház főigazgatója, a Dr. Révész János Bt-n keresztül a megyei onkológiai centrum irányítója a magyar kórházakat és az összeférhetetlenséget biztosítja a Kásler-féle testületben.

A betegek érdekeit és a politikamentességet a gyógyszerészeti intézet vezető testületében a Fidelitas volt tisztségviselője, Habony Árpád egykori titkára, a Századvég kormányzati hazugsággyár igazgatósági tagja garantálja.

Csütörtöki sajtótájékoztatónkon eredetileg nem az OGYÉI ügyeivel, hanem a BAZ Megyei Kórház maffiaszerű működésével kapcsolatos nyomozással akartunk foglalkozni, de ha már megszólíttattunk, akkor állunk elébe! A gyógyszerészeti intézet vezetése az elmúlt időszakban többször is leszerepelt, így megszólalásaiknál a nagyobb szerénység és kisebb vehemencia bőven indokolt lenne.

A teljesség igénye nélkül: Az OGYÉI éléről leváltották az elismert szakmai vezetést, elriasztották a szakma színe-virágát a hivatal viselésétől, feltörték az intézet honlapját, állampolgárok betegségekkel kapcsolatos személyes adataihoz fértek hozzá. Ugyanakkor kiderült, hogy éveken keresztül rákkeltő anyagot tartalmazó gyógyszerekkel tömték az embereket, de még csak egy bocsánatkérés sem hangzott el senkitől. Később Kásler doktor botrányos összetételű, fentebb említett vezető testületet nevezett ki a gyógyszerészeti intézet élére, majd a gyógyszerlobbit helyzetbe hozva, a Gyógyszeripari Szövetségek emberét, onkológiai és egyéb gyógyszeripari termékeket forgalmazó cég vezetőjét nevezte ki az OGYÉI főigazgatójának! Erre mondják, hogy kecskére, káposztát? S hogy mi jöhet még, azzal is foglalkozunk a közeli napokban – fejeződik be az MSZP közleménye.

Szóljon hozzá!