ZETApress

hírportál

Háromszor egymillió a tét

AVON az emlőrák ellen a nőkértMég két hétig lehet nevezni a Mellrák Elleni Küzdelem Hősei Pályázatra, amin egymillió forint támogatáshoz juthatnak azok az önkéntesek, civil szervezetek, egészségügyi szakemberek vagy minden olyan jótevő, aki önzetlen munkájával segíti az emlődaganattal diagnosztizált nőket a gyógyulásban.

A pályázatra bárki jelölheti azt a személyt, aki méltó lehet a Mellrák Elleni Küzdelem Hőse díjra. A jelöléshez nem kell mást tenni, mint maximum egy oldalban összefoglalni a jelölt tevékenységét, amivel segíti a mellrákban érintettek életét. Ez a tevékenység lehet bármi, a lényeg, hogy a betegek javát szolgálja, például önsegítő csoport szervezése, ingyenes szemöldöktetoválás vagy akár egy tudományos kutatás is. A jelölést július 14-én pénteken éjfélig várják a sajto@avon.com emailcímen, a pályázati kiírásnak megfelelő feltételek szerint ? tudatta Kósa-Jónás Fanni, Well PR Ügynökség.

A beérkezett pályázatok közül három díjazottat hirdetnek ki a szervezők. Két nyertest egy öt főből álló szakmai zsűri, egy jótevőt pedig a közönség választ ki. Érdemes nevezni a környezetünkben élő jótevőket, mert mind a három nyertes elnyeri az egymillió forintos támogatást, amit a tevékenységére fordíthat. A pályázat további részletei idekattintva érhetők el.

Szóljon hozzá!