ZETApress

hírportál

Az igazgató hűsége

James Comey volt FBI-igazgató: Magasabb rendű hűség című könyvében először számol be arról, mit tapasztalt a legkritikusabb helyzetekben az amerikai kormánynál töltött két évtizedes karrierje során. Megvizsgálja, milyen a jó, etikus vezetés, és hogyan lehet ésszerű döntéseket hozni.

Az igazgató beszámolója példa nélküli betekintést nyújt a hatalom kulisszáiba, és értékes leckét ad arról, mitől lesz valaki hatékony vezető ? tudatta Jillek Mátyás, az Alexandra Kiadó marketingese. Az FBI leváltott igazgatójának döbbenetes vallomása Trump Amerikájáról.

Comey 2013-tól 2017-ig volt az FBI igazgatója ? a posztra Barack Obama elnök nevezte ki. Előtte New York déli körzetének szövetségi ügyésze volt, valamint George W. Bush elnöksége alatt igazságügyi miniszterhelyettesként szolgált. Comey többek között üldözte a maffiát, részt vett a Martha Stewart elleni fellépésben, segített megváltoztatni a Bush-kormányzat kínzás- és elektronikus megfigyelési politikáját, felügyelte a Hillary Clinton ellen email-ügyben zajló nyomozást, illetve a Trump-kampány és Oroszország közötti szálakat: a volt FBI-igazgató szereplője volt a közelmúlt legjelentősebb eseteinek és politikai döntéseinek.

Szóljon hozzá!