ZETApress

hírportál

Kékfényes könyvlapok

Kékfény a borítónA napokban jelent meg legújabb könyvem Kékfénnyel vagy anélkül címmel. A 196 oldalas riportkötetet trilógiánk előző két kötetéhez hasonlóan magam szerkesztettem, Zoltán fiam tervezte és adta ki. A 64 fejezet történeteit bűnügyi vagy más rovatunkban már korábban is olvashatták.

Könyvünk szerzője 1989 elején kezdte az újságírást Szekszárdon, a Tolna megyei napilapnál, majd 1990. végén ? immár ferencvárosi lakosként ? a Reform hírmagazinnál folytatta a munkát. A múlt század utolsó évtizedében ezernél is több írása jelent meg nyomtatásban országos és megyei napi-, heti- és havilapokban, bűnügyi magazinokban. Trilógiánk első két kötetében száznál több írást tártunk olvasóink elé, de maradt még jócskán válogatni valónk. Zárókötetünk újabb 64 fejezetében az egészségügy, a bűnüldözés és -megelőzés, valamint a személy- és vagyonvédelem világából közlünk történeteket, s mellettük a nagyvilág és szűkebb hazánk egyéb érdekességeit is bemutatjuk ? olvashatjuk a hátsó borítólapon.

Születésnapomra júniusban a Mentősregény, míg feleségemére augusztusban a Tárgyalóteremben című riportkötetem jelent meg. Hűek maradva hagyományainkhoz, trilógiánk zárókötetét unokánk, Bercike novemberi szülinapjára időzítettük Kékfénnyel vagy anélkül címmel ? olvasható a fülszövegben. A folytatáson még gondolkodunk, s ez is ? miként az előző köteteink ? rövidesen e-könyvként is olvasható lesz.

3 hozzászólás

  1. A trilógia szerzőjével készült interjúm idekattintva olvasható a Cseppek.hu portálon.

  2. A napokban megjelent Kékfénnyel vagy anélkül szerzőjével készült interjúnk idekattintva olvasható az EuroAstrában.

  3. A 2014. novemberben kiadott képtelen történeteimről a Hetedhéthatár portálon idekattintva olvashatunk.