ZETApress

hírportál

72 év, 72 könyv!

A 72 éves Leslie L. Lawrence új könyveivel régi adósságát törlesztette. A tavaly negyvenedik írói évfordulóját ünneplő Lőrincz L. László két újabb lebilincselő kötettel varázsolja el az olvasókat. Ma jelenik meg új sorozatának első két része ? tudtuk meg sajtósaitól.

Báthori Orsi történetei az Álmaim asszonya és a Mogyoróallergia című könyvekben kelnek életre. Az író régi adósságát törlesztette: újra van magyar szál a kalandokkal teli regényekben. Az ország egyik legnépszerűbb írója Báthori Orsi történeteivel újra magyar szálat csempészett lebilincselő regényeibe. A ma megjelenő Álmaim asszonya és Mogyoróallergia című kötetekben Debby O?Haráé, az éles eszű fiatal nőé a főszerep, aki egy titokzatos asszony segítségével igyekszik fényt deríteni saját származására, miközben kegyetlen gyilkosokra vadászik.

Debby O´Hara átlagos amerikai tinédzserlány, egy kisváros középiskolájának tanulója. Semmiben sem különbözik a többi, hasonló korú lánytól, talán csak abban, hogy éjszakánként egy álombéli asszony látogatja, aki furcsa, régimódi ruhát visel, és érthetetlen, idegen nyelven beszél hozzá. Amikor szüleihez fordul, azok zavartan viselkednek, mintha titkot rejtegetnének. Közben sorozatgyilkos szedi áldozatait a környéken, aki Debbyre is kiveti a hálóját. Az álombéli asszony ekkor közbeavatkozik. Rejtélyekből és izgalmakból már a sorozat első két kötetében sincs hiány.

Szóljon hozzá!