ZETApress

hírportál

Büntették a piásokat

Büntették az alkoholfogyasztást a 36-os busz vonalán ellenőrző rendőrök. Az utasok biztonságáért tart rendszeres ellenőrzést a közösségi közlekedési eszközökön és környezetükben a BRFK és a BKK. A mostani akció a 36-os busz vonalán zajlott, és továbbra is várhatók hasonló ellenőrzések a fővárosban – tudatták sajtósaik.

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai partnersége keretében a rendőrök ezúttal június 30-án csütörtökön ellenőrizték a 36-os buszt, valamint a megállóhelyeket és azok környezetét. Az akció során az egyenruhások nem tapasztaltak a buszon jogsértést, a megállókban és azok környékén azonban közterületen való alkoholfogyasztás miatt öt esetben szabálysértési feljelentést tettek.

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve továbbra is várhatók hasonló akciók a fővárosban.

Szóljon hozzá!