ZETApress

hírportál

Ászok, jelentkezzetek!

A Gyermekmentő versenyt hirdet: Netezz biztonságosan, és legyél TE is az internet ásza! Tudod, hogyan lehetsz az internet ásza? – Ha kedves vagy, ha megosztás előtt mérlegelsz, nem dőlsz be a kamunak, megóvod a titkaidat, és ha kétséged van, beszélsz róla.

Készíts egy barátaidnak szóló meggyőző, maximum 3 perces videót arról, hogy miért legyenek ők is az internet ászai! – javasolja Pethő Zsófia, az NGYSZ sajtóreferense. A szakmai zsűri a kreativitást is pontozza! A videó maximum 3 perces lehet. Beküldési mód elektronikusan, a sip_palyazat@gyermekmento.hu emailcímre. Beküldési határidő: 2021. december 15-e szerda éjfél.

Kik jelentkezhetnek?

1. Általános iskola alsós tanulói (1-4. évfolyam)
2. Általános iskola felsős tanulói (5-8. évfolyam)
3. Középiskolai tanulók (9-12. évfolyam)
A kisfilmeket egyénileg és csoportban is el lehet készíteni.

A beérkezett munkákat szakmai zsűri bírálja el. A győztesek pénzjutalomban részesülnek és értékes díjakat kapnak, valamint részt vehetnek egy közös kisfilm elkészítésében. A részletekről a győzteseket időben értesíteni fogjuk! Díjazás korcsoportonként:

I. díj: 50.000 forint
II. díj: 40.000 forint
III. díj: 30.000 forint
IV- VII. díj: 10.000-10.000 forint

A legjobb pályamunkákat és az elkészült közös kisfilmet később a Safer Internet Program keretében felvilágosító, figyelemfelkeltő céllal szeretnénk használni, terjeszteni, erről beleegyező nyilatkozatot fogunk aláíratni az alkotókkal. A jelentkezési lapon kívül kérjük, hogy minden pályázó küldje vissza a hozzájárulási nyomtatványt is! További információ a pályázattal kapcsolatban a sip_palyazat@gyermekmento.hu emailcímen vagy a +36-70-708-0574 mobilszámon kérhető.

Szóljon hozzá!