ZETApress

hírportál

Újsággal lopta a biciklit

Hiába várták ma a friss újságokat a ferencvárosi Tűzliliom park környékén lakók. A lapokat az újságkihordó kerékpárjával együtt lopta el egy részeg (vagy narkós?) fiatalember reggel fél 7 körül a Liliom CBA elől.

Az elkövető a Liliom utcán, a Tompa utca felől érkezett. Előbb egy autó előtt tántorgott át, de az összeütközést sikerült elkerülnie. Amikor közelebb ért észrevettem, hogy arca véres, összevert. Nem tudom, egy elesés okozta-e a sebeket, vagy valaki jól helybenhagyta. Nem kötött belém ? a kutyám sem ugatta meg ?, s a túloldali járdán, a Trafó mellett ment tovább az Üllői út felé.

Jómagam a Tűzoltó utcán a Nagykörút felé ballagtam tovább. Az építkezés miatt lezárt járda mellett, az út szélén haladtam. Hirtelen egy kerékpáros jött hátulról, s miután sikeresen kikerült, tovább ?kacsázott? a körút felé. Ekkor vettem észre, hogy az iménti 30 év körüli csöves kinézetű fiatalember ül rajta, s a kerékpár az újságosé.

Megálltam, vártam, s kis idő múlva hallottam az újságos kiabálását. ? Arra ment! ? mutattam meg neki az irányt, s hozzátettem, hogy a körúton balra, a Petőfi híd felé fordult. ? Hívja gyorsan a rendőrséget! ? kérte, s már futott is a tolvaj után. Remélem, kerékpárja az újságokkal együtt mihamarabb megkerül!

1 hozzászólás

  1. Jó a cikk. Múltkor pont azon gondolkoztam, hogyan merik a postások lezáratlanul otthagyni a bicajt?