ZETApress

hírportál

Ferencvárosi biztonság

A Biztonságpiac Kft, a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetsége (GTTSZ) és a Magyar Rendészettudományi Társaság (MRTT) hagyományos éves konferenciáját idén új helyszínen, a Gamma Zrt. Illatos úti telephelyén rendezzük szeptember 22-én kedden – tudatta Radványi Róbert.

Kültéri programokkal bővül a jubileumi 10. Biztonságpiac konferencia: Milyen szerepet játszanak a legújabb technológiák a magyarországi magánbiztonsági ágazatban? Milyen jövő előtt áll a hazai hadi- és védelmi-ipar?  Milyen hatással eddig és milyen hatással lehet még a COVID-19 járvány a biztonsági ágazatra? – Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre igyekszik választ adni a Biztonságpiac 2020 Konferencia és Kiállítás.

Az egész napos program fókuszában a közrend-védelmi, hadi- és védelmi-ipar trendjei mellett a magánbiztonsági ágazat, valamint az it-, és információ-biztonság legfrissebb aktualitásai állnak. A pódiumbeszélgetések résztvevői között lesznek a közbiztonságért, rendvédelemért felelős hazai szervezetek legfelsőbb vezetői mellett, az ágazati trendeket nem csupán követő, hanem meghatározó vállalatok képviselői is.

A rendezvény témái a biztonság fogalmának és követelményrendszerének legtágabb aspektusait ölelik fel: a rendészet korszerű és valós kihívásaira reflektáló, tudományos igényű viták mellett teret kapnak a konferencián a legfejlettebb biztonságtechnikai, illetve technológiai megoldások alkalmazásairól szóló eszmecserék is.

A Biztonságpiac 2020 konferencia kerekasztal- és pódiumbeszélgetései során a meghívott szakértők a rendészeti ágazat aktuális trendjeit, a biztonságtechnika és a magánbiztonság kapcsolatát, a rendezvény- és fesztiválszervezés legfontosabb biztonsági szempontjait éppúgy érintik, mint az it- és információ-biztonság, az adatvédelem fejlődését és legújabb követelményeit.

A rendezvény újdonságként kültéri programokkal bővül, ahol tűzoltó-bemutató, valamint drón- és harci járműbemutató tekinthető meg. Ezen túl minden negyed órában gépjárműalváz-vizsgálórendszer-bemutató is lesz. Mindezekkel párhuzamosan workshopokat is szervezünk, ahol a cégek tízperces időtartamban lehetőséget kapnak maguk és termékeik, illetve szolgáltatásaik bemutatására.

A Biztonságpiac 2020 Konferencia és Kiállítás részletes programja és további információ idekattintva olvasható. A korábbi évek hagyományaihoz hűen idén is a Biztonságpiac 2020 Konferencia és Kiállítás résztvevői vehetik először kézbe a Biztonságpiac 2020 Évkönyvet, amelyben számos interjú, riport és szakmai cikk ad pillanatképet a magán- és közbiztonság magyarországi helyzetéről.

Biztonságpiac.hu

A Biztonságpiac.hu az egyik legátfogóbb, a köz- és magánbiztonsággal foglalkozó szakmai hírportál Magyarországon. A független hírportál cikkei, hírei nemcsak a szakma, a gazdasági és a vállalati vezetők, hanem a munkaadók, a munkavállalók és a biztonság egyes aspektusai iránt érdeklődő állampolgárok szakszerű informálódását is szolgálják. A Biztonságpiac.hu 2010-ben a köz- és a civil biztonsággal komplexen foglalkozó online hírportál hiányát felismerve vállalta, hogy független tartalomszerkesztés mellett tájékoztat a magán-, a vállalati és az it-biztonság, a védelmi- és hadiipar magyarországi és nemzetközi eseményeiről, fejleményeiről. A hírportált üzemeltető társaság a hazai vagyonvédelmi szakmát tömörítő érdek-képviseleti szervezetekkel szoros szakmai együttműködést tart fenn, ezen szervezetek nem csak a hírportál szakmai munkáját segítik, hanem információs csatornáikkal az oldal minél szélesebb körű elérését is támogatják.

GTTSZ

A Gazdálkodási Tudományos Társaság 1992-ben, a rendszerváltás és a privatizáció idején alakult. 2001-től Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Szövetségeként pártsemleges, tudományos, szakmai, érdek-képviseleti közhasznú szervezetként tevékenykedik, amelynek egyéni és jogi tagjai, országos és megyei tagozatai vannak. Tagjai sorában több mint negyven civil szervezet vezetője is megtalálható, ezért kezdeményezője volt és jelenleg házigazdája, valamint ügyvezetője a Civil Szakmai Érdek-képviseleti Szervezetek Országos Szövetségének, amely jelenleg 25 országos civil szervezetet tudhat a tagjai között. A GTTSZ tagja a mindenkori kormány mellett működő Gazdasági és Szociális Tanácsnak.

MRTT

A 2004-ben megalakult, ma már több száz fős MRTT célja a rendészettudománnyal és a rendészettel kapcsolatos tudományos ismeretek fejlesztése, az egyes rendészeti problémák tudományos vizsgálata, a rendészettel összefüggő és más kapcsolódó szakterületek iránt érdeklődő, azokkal tudományos igénnyel foglalkozó vagy foglalkozni kívánó állampolgárok összefogása, a rendészettudomány fejlődésének szolgálata, a tudományos eredmények gyakorlati alkalmazásának segítése, illetve megfelelő fórum biztosítása a társaság tagjai részére ismereteik bővítésére, kutatásaik segítésére, szakmai eredményeik terjesztésére, publikálására, szakmai színvonaluk emelésére, továbbá érdekeik védelmére.

Szóljon hozzá!