ZETApress

hírportál

Megtalált a zsaroló!

Fiókját feltörték, sürgősen változtassa meg a jelszavát! Szia! Hackerek vagyok, aki feltörte a készülék operációs rendszerét. Hozzáférhetek az Ön e-mail fiókjához! Több hónapig figyelek téged. Tény, hogy egy webhelyen keresztül fertőzött meg egy kártevővel – írta egy külföldi robot, melyet aztán egy fordítóprogram magyar(talan)ított.

Ha nem ismeri ezt, elmagyarázom – folytatódik a förmedvény. A trójai vírus teljes hozzáférést biztosít a készülék operációs rendszeréhez. Ez azt jelenti, hogy mindent láthatok a képernyőn, kapcsolja be a fényképezőgépet és a mikrofont. De nem tudod róla.

Hozzáférhetem az összes kapcsolatodhoz és minden levelezéshez. Miért nem fedezte fel a víruskereső a rosszindulatú programokat? Válasz: A rosszindulatú program az illesztőprogramot használja, 4 óránként frissítem aláírásait, hogy a víruskereső csendben legyen.

Készítettem egy videót, amely megmutatja, hogyan maszturbáltál a képernyő bal oldalán. A képernyő jobb oldalán látható a megtekintett videó. Egy egérkattintással elküldhetem ezt a videót az összes e-mail címemre és kapcsolatodra a szociális hálózatokon. Elérhetem az összes e-mail levelezést és üzenetküldőt is.

Ha ezt meg akarja akadályozni, helyezze át a 950 euro összeget a bitcoin címemre (ha nem tudod, hogyan kell ezt csinálni, írj a Google-nak: “Buy Bitcoin”). A bitcoin címem (BTC Wallet): – folytatódik a zsarolólevél, de ezt nem írom meg, nehogy a címben legyen a vírus, mellyel megfertőzném az összes olvasót!

Amint elküldi nekem a bitcoinokat, törlöm a videót. Soha többé nem hallasz engem. 50 órát (több mint 2 nap) adok neked. Van egy értesítésem, amely elolvassa ezt a levelet, és az időzítő akkor fog működni, amikor meglátja ezt a levelet.

A panasz benyújtása valahol nincs értelme, mert ezt az e-mailt nem lehet követni, mint a bitcoin címem. Nem hibázok. Ha úgy találom, hogy megosztotta ezt az üzenetet valakivel, a videó azonnal el lesz osztva. Üdvözlettel! – fejeződik be a zsarolólevél, melyről az aláírás persze hiányzik. S mivel eszem árában sincs fizetni, a levelet viszont most sokakkal megosztottam, várom a fejleményeket. Mivel sosem a képernyő előtt élem a nemi életemet, nincs is okom aggodalomra!

Szóljon hozzá!