ZETApress

hírportál

Csalókra figyelmeztet a UPC

Az elmúlt időszakban megszaporodtak a UPC és más hazai internetszolgáltatók ügyfeleinek internetes böngészőiben megjelenő félrevezető weboldalak, amelyek segítségével csalók élnek vissza a szolgáltatók nevével, arculatával, és az ügyfelek jóhiszeműségével ? tudatták sajtósaik.

A fiktív nyereményjáték során a csalók értékes mobilkészülékeket ígérnek az internetszolgáltató nevében és a részvételért cserébe az ügyfelek bankkártya adatait kérik. A UPC Magyarország határozottan leszögezi, hogy nyereményjáték céljából soha, semmilyen online felületen nem kér bankkártya adatokat ügyfeleitől. A UPC Magyarország kéri ügyfeleit, hogy amennyiben a leírtak alapján gyanús internetes felületre tévednek, semmilyen körülmények között ne adják meg bankkártya adataikat, és mielőbb jelezzék a visszaélést a 1221-es ügyfél-szolgálati telefonszámon. A vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy a hasonló visszaéléseket megakadályozza, ezért ismeretlen tettesek ellen feljelentést tett a rendőrségnél.

A UPC-ről

A UPC Magyarország vezető integrált infokommunikációs szolgáltatója, amely innovatív szolgáltatásaival 1998 óta van jelen a piacon. Kábelhálózatain országszerte közel 356 településen biztosít televíziós, széles-sávú internet és vezetékes telefonszolgáltatásokat. Mobilszolgáltatását a hazai távközlési szektorban új megközelítéssel indította útjára 2015-ben, elsőként kínálva korlátlan adatforgalmú, hűségidő nélküli díjcsomagokat és hálózatfüggetlen készülékeket.

Innovatív applikációi és szolgáltatásai segítségével a UPC az otthonok és irodák falain kívül is biztosítja a csatlakozást a digitális világ határtalan lehetőségeihez. A UPC Vállalati Szolgáltatások üzletága egyedi igényekre szabott és kedvező árú üzleti kommunikációs megoldásokat nyújt a vállalkozások számára. A vállalat 2019. március 31-i adatai szerint a UPC a több mint 1,83 millió magyarországi háztartást elérő, korszerűsített és folyamatosan bővülő hálózatain összesen 691.200 kábeltelevíziós, 700.400 széles-sávú internetes, 686.400 vezetékes telefon és 115.800 mobilszolgáltatást üzemeltet.

Szóljon hozzá!