ZETApress

hírportál

Kormányfőjelölti évértékelő

Botka László és Molnár GyulaAz egyenlő, igazságosabb és felemelkedő Magyarország megvalósítását nevezte leghatározottabb céljának Botka László, Szeged szocialista polgármestere délután az újbudai Danubius Hotel Flamencóban.

Az MSZP elnöksége által miniszterelnök-jelöltnek javasolt politikus elmondta, hogy Magyarország változásért kiált, a szavazók többsége gyökeres változást akar! Azt akarják, hogy olyan vezetők vegyék át az ország irányítását, akik nem taposnak a kisemberek fejére és kihúzzák Magyarországot a gödörből, akiknek elveik vannak és az erkölcsi iránytűjüket nem a pénz mozgatja.

Hangsúlyozta, hogy be akarja temetni az árkot, amely jobb- és baloldal, a nemzeti konzervatív és a liberális felfogás hívei között van. Megígérte, hogy soha többé nem hagyják választóikat cserben és nem kötnek szövetséget a Jobbikkal. Kormányra kerülve az egészségügy és az oktatás rendbetételével kezdenék a munkát, amire az oligarchák megadóztatásával lenne is forrás ? tette hozzá Orbán Viktor kihívója.

Molnár Gyula, az MSZP elnöke a Szabad Sajtó Alapítvány rendezvényén elmondta, hogy bármikor legyen a választás, készen állnak a megmérettetésre. A Fidesz leváltható, Magyarország megjavítható! ? hangoztatta Újbuda korábbi polgármestere.

Szóljon hozzá!