ZETApress

hírportál

MSZP Szeretetkampány Pécsett

A mai pécsi Szeretetkampányban több ezer Szili Katalint támogató pécsi és nem pécsi aktivista tart velünk a városban. A Szeretetkampány célja, hogy bemutassuk, a polgármesteri kampány nem háború, nem ellenségek csatája, hanem a város jövőjéről szóló választás ? adta hírül az MSZP Pécsi Szervezete.

Vasárnap városuk következő másfél évéről szavazunk. Minden pécsi érdeke, hogy ezt a döntést a lehető legtöbben, békésen, személyes értékválasztásunknak, szimpátiánknak és a megismert programoknak megfelelően hozzuk meg, a város megújulása érdekében ? folytatódik a levél. ? Szili Katalin polgármester-jelölt valódi összefogást teremtett Pécsett: felsorakozott mögötte hét pécsi párt és szervezet, a pécsi közgyűlés többsége. Programját, Pécs 12 Pontját több ezer pécsivel közösen állította össze, ahhoz több mint húszezer javaslat érkezett.

Ma azért járják a várost Szili Katalin támogatói ? pécsiek és az ország minden részéről érkezettek ?, hogy láthatóvá tegyék ezt az összefogást, hogy megerősítsék a pécsieket abban, hogy az együttműködés, az összefogás, a közös cselekvés a jó irány a vádaskodás, a gyűlölködés helyett.

Az a kommunikáció, amit a Fidesz minden fronton ma elindított, az MSZP-kommandóról szóló vádak, a támadásokról, zaklatásról szóló rágalmak nem Szili Katalinnak és nem az MSZP-nek károsak, hanem a városnak, a pécsi összefogásnak, együttműködésnek. Pécsett május 10-e után kezdődnek a komoly kihívások, nem addig. Vasárnapot követően kell megújítani a várost, támogatást szerezni a Pécs előtt álló kihívásokhoz és többséget teremteni a városvezetés céljaihoz. Ez a valódi feladat. Erről szól a Szeretetkampány, de erről szól Pécs megújítása is ? vallja az MSZP Pécsi Szervezete.

Nyolc listára szavazhatunk

A délutáni határidőig tíz párt gyűjtötte össze a június 7-i Európai parlamenti választáshoz szükséges húszezer ajánlószelvényt. Az országgyűlés pártok közül a Fidesz?KDNP közös listán, míg az MSZP, az SZDSZ és az MDF önállóan indul. A Parlamenten kívüli pártok közül a Lehet Más a Politika?Humanista Párt kapcsolt listája mellett a Jobbik, a Munkáspárt és az MCF Roma Összefogás önálló listájára szavazhatunk ? tudatta az Országos Választási Iroda.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Emelkedik a nyugdíjkorhatár

Szóljon hozzá!