ZETApress

hírportál

Tarlósnak jó a Köztársaság téren

Azért költöztem a Köztársaság térre, hogy az október elsejei győztes éjszakán könnyen tudjak egyeztetni a szocialista főpolgármester személyéről, nyilatkozta a múlt vasárnapi kampánynyitó sajtótájékoztató Tartós István. Azóta többen is megvádolták a független jelöltet az MSZP-vel való kokettálással. Katona Kálmán MDF-jelölt után az SZDSZ-es Horn Gábor, a MEH államtitkára is beállt a minap a Tarlóst támadók sorába.

Horn Gábor már-már hisztérikus nyilatkozatára reagálva szeretném megjegyezni, hogy az MSZP vezetői olykor joggal, az együttműködő ellenzéket hiányolják a Parlamentben. Én sem teszek mást, mint együttműködő baloldalt kérek Budapesten, válaszolta a felvetésre a független jelölt. Az SZDSZ egyre kétségbeesettebben félti Demszky Gábor hatalmát, egyre durvábbá és kapkodóbbá válik. Fújja a nótát a szélsőjobbal, holott ? maguk is tudják ? ez a recept nevetséges és hatástalan. A MIÉP-nek egyébként is megvan a főpolgármester-jelöltje Zsinka László személyében.

Az SZDSZ a liberális párt ma egyszerűen ki akarja tiltani Demszky ellenfelét a VIII. kerület egyik közteréről. Tegnap Demszky az egyszerű embereket gúnyolta ki. Az MSZP-re és Molnár Gyulára nem neheztelek és nem is irigylem őket ezért a kényszerű szituációért. Elegendő visszakeresni az MSZP vezetők elmúlt egy évben Demszkyről tett nyilatkozatait. Az SZDSZ most mindenről akar beszélni, csak a lényegről, a város helyzetéről nem, fejezte be mondandóját a III. kerület polgármestere.

Szóljon hozzá!