ZETApress

hírportál

Elhunyt a képviselő

Tegnap a késő esti órákban Arnóth Sándor (Fidesz) 51 éves országgyűlési képviselő, Püspökladány polgármestere közúti balesetben életét vesztette. Az autópályán frontálisan ütközött egy szabálytalanul szembejövő autóval. A balesetben a Fideszes politikuson kívül sofőrje, az 57 éves Zagyva István és a vétkes autóvezető is életét vesztette.

Megrendülten fogadtuk a tragikus hírt, hogy Arnóth Sándor Püspökladány Fideszes polgármestere, a Fidesz ? Magyar Polgári Szövetség országgyűlési képviselője életét vesztette. A Magyar Szocialista Párt és frakciócsoportja nevében őszinte részvétemet fejezem ki a családnak, és együttérzésemet a hozzátartozóknak, ismerősöknek és politikus társainak ? írta Mesterházy Attila (MSZP) pártelnök-frakcióvezető.

Arnóth Sándor az előző ciklusban ? igaz csak pár hónapig ? volt már képviselő. 2008 júniusában az MTA elnökévé választott Pálinkás József helyére ült be a Hajdú-Bihar megyei Fidesz listáról, de egy sértő bekiabálása miatt október elején már le is kellett mondania. ? Lógni fogsz! ? mondta akkor Iváncsik Imre (MSZP) nemzetbiztonsági államtitkárnak. Mint közleményükből is kiderül, a szocialisták azóta már rég megbocsátottak!

Szóljon hozzá!