ZETApress

hírportál

Felcsút nem kért Orbánból

Ahol igazán ismerik Orbán Viktort, ott nem kérnek belőle ? mondják a szocialisták. Orbán Viktor és a Fidesz?KDNP valóban sikeresen zárta az önkormányzati választásokat, de azért sok tekintetben vesztes maradt és van egy pont, ami különösen fáj a Nagy Vezérnek: sem Felcsúton, sem Alcsúton nem kértek az Orbán Viktor vezette Fidesz?KDNP-ből.

Állítólag a Viktátor őrjöngve kérte ki magának a számára felháborító eredményt a párt kampánystábjától. Mindenesetre nagyon tanulságos, hogy ahol igazán ismerik, tudják, kicsoda is Orbán Viktor, ott elutasították őt és a pártját.

Az egész országot meg tudta hülyíteni Orbán Viktor és a Fidesz?KDNP a folyamatos hazugságaival, ahol általánosan, vagy csak a Fidesz?KDNP kampánystábja, kommunikációs szakemberei és a hozzá hű médiumok által lerajzolt kép alapján ismerték a Nagy Vezért. Azonban ott, ahol már elég régóta tudják, kicsoda Orbán Viktor, ott elutasították a Viktátor vezette pártot és jelöltjét.

Gondoljanak bele, mit üzen ez az ország számára. Még kell az országnak legalább annyi idő, mint a Felcsútiaknak, hogy lehulljon a rárakódott hályog az emberek szeméről és felismerjék, kicsoda is a Nagy Vezér. Kinek adtak hatalmat a kezébe, amelyet idős asszonyoknak nyújt kézcsókra. Kit emeltek az ország megkérdőjelezhetetlen vezetőjévé, aki rögvest úgy gondolta, hogy a választók alig egy harmadának voksa az egész ország kétharmadát jelenti és így minden döntésre, utólagos elképzelésre felhatalmazást kapott. Sokan még fel sem fogják, mi történt. Évek kellenek, mire leesik a tantusz az ország polgárainál, hogy ez hatalmas hiba volt. Felcsúton és Alcsúton már tudják. Nem ártana tanulni tőlük! ? javasolja a Magyar Szocialista Párt.

Szili mondjon le a mandátumáról!

A Magyar Szocialista Párt Baranya Megyei Szervezete tudomásul veszi Szili Katalin döntését, mi szerint a továbbiakban nem az MSZP színeiben kívánja folytatni politikai pályafutását. Az elmúlt húsz esztendőben sok közös sikerben és balsikerben volt részünk.

Döntését tudomásul vesszük, annak ellenére, hogy Szili Katalin sikereiben a Magyar Szocialista Pártnak döntő szerepe volt. Ugyanakkor úgy véljük, útjaink addig nem válhatnak el egészen, ameddig Szili Katalin nem dönt úgy, hogy megválik a Magyar Szocialista Párt jóvoltából tavasszal megszerzett parlamenti helyéről, hiszen azt közvetetten kapta a választóktól, miután egyéni körzetében nem kapott mandátumot.

A Magyar Szocialista Párt Baranya megyei szervezete ezúton arra kéri Szili Katalint, mondjon le a tavaszi országgyűlési választáson a MSZP Baranya megyei területi listáján szerzett országgyűlési képviselői mandátumáról, hogy helyét egy, a Magyar Szocialista Pártot képviselő új jelölt foglalhassa el! ? kéri az MSZP Baranya Megyei Szervezete.

Szóljon hozzá!