ZETApress

hírportál

Vasárnap népszavazás!

Tisztelt Hölgyem/Uram! Ma, amikor háború dúl a szomszédunkban, a legfontosabb kérdés, hogy Magyarország belekeveredik-e a háborúba, vagy kimarad belőle. Ez foglalkoztatja a magyar emberek többségét – írta a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Az a célunk, hogy továbbra is megőrizzük hazánk biztonságát. Jövőnk ugyanakkor azon is múlik, hogy meg tudjuk-e védeni gyermekeinket. Április 3-án vasárnap népszavazást tartunk a gyermekek védelméről. Mi úgy gondoljuk, hogy a gyermekek szexuális nevelésének joga kizárólag a szülőké. Mások ezt a jogot aktivistacsoportoknak is biztosítanák.

Minden magyar ember döntését tiszteletben tartjuk azzal kapcsolatban, hogy felnőttként hogyan éli az életét. A gyermekvédelem azonban állami kötelesség. Nem fordulhat elő, hogy az iskolákban, televíziós műsorokban és reklámokban aktivistacsoportok a gyermekekre irányuló szexuális propagandát folytassanak!

Mivel erőteljes vita bontakozott ki erről a kérdésről, a Kormány minden magyar embernek biztosítja a lehetőséget, hogy elmondja véleményét. Ezt szolgálja a népszavazás, melyen az alábbi kérdésekre lehet válaszolni:

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?

Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?

Most megállíthatjuk a gyermekekre irányuló szexuális propagandát, ezért arra kérjük, vegyen Ön is részt a népszavazáson, és szavazzon 4 nemmel! Védjük meg gyermekeinket! – kéri tőlünk a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

Szóljon hozzá!