ZETApress

hírportál

Kizárták a patkányozót

Az MSZP közössége következetesen elítéli azokat a cselekedeteket, amikor valaki a követelmények megkerülésével, azok nem teljesítése mellett próbál diplomához jutni vagy nemlétező végzettséggel él vissza – tudatta az MSZP Sajtó.

Az MSZP Országos Elnöksége mai rendkívüli ülésén megállapította, hogy Bangóné Borbély Ildikó az iskolai végzettségével kapcsolatban megtévesztette a közvéleményt és a Magyar Szocialista Párt közösségét, így politikai útjaik elválnak egymástól.

A Mandiner.hu tegnap megírta, hogy Bangóné Borbély Ildikó parlamenti önéletrajzában azt tüntette fel, hogy a Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett diplomát, ám a Budapesti Gazdasági Egyetem az intézmény jogutódjaként az újságírói megkeresésre ezt nem tudta megerősíteni.

Bangóné Borbély Ildikó a mai naptól nem tagja az MSZP-nek, a Magyar Szocialista Párt választáson nem indítja, és felszólítja parlamenti mandátuma visszaadására. A szocialista párt ezzel lezártnak tekinti az ügyet. Az MSZP elvárja, hogy a Völner-Schadl korrupciós botrányban lebukott Fideszes politikusok is távozzanak a közéletből! – fejeződik be a közlemény.

Szóljon hozzá!