ZETApress

hírportál

A Menedzserszövetség tervei

A Menedzserek Országos Szövetsége ma délután tartotta első idei sajtótájékoztatóját a Csörsz utcai Larus Rendezvényközpontban. Az esemény apropója, hogy a szövetség megújult arculattal, új műsorral és programokkal jelentkezik.

A programon részt vett Szirmák Botond, a Menedzserszövetség elnöke, Boros Péter, a Menedzserszövetség elnökségi tagja, Buday Kollárik Tímea, a Menedzserszövetség ügyvezetője, Magony Szilvia, a Menedzserszövetség operatív vezetője és Rasztovits Dávid, a Menedzserszövetség digitális felületekért felelős vezetője.

Az esemény díszvendége: Bojár Gábor, a Graphisoft szoftverfejlesztő cég, a Graphisoft Park és az Aquincumi Technológiai Intézet alapítója, valamint Bombera Krisztina televíziós műsorvezető, riporter volt. Számos fotóink Vigh Alex felvételei.

Az ügyvezetés megújulása

A nagy-sikerű február 16-i New York palotai 25. Jubileumi Év Menedzsere Díjátadó Gálát követően a Menedzserszövetség Elnöksége elfogadta a 2019/2020-ra vonatkozó stratégiai tervet és a Szövetség megújult arculatát! A fejlesztések végrehajtására vonatkozó első lépésként Buday Kollárik Tímea ügyvezető mellett megújították az ügyvezetés operatív működését is, mely az Magony Szilvia operatív vezetővel, Dull Emese operatív vezetői asszisztenssel, Rasztovits Dávid Norbert digitális felületekért felelős vezetővel, Győri Eszter ügyvezetői asszisztenssel és Dalnoki Mónika pénzügyessel bővült.

A 26. Év Menedzsere Díjátadó Gála tervei

Az új időpont és új helyszín 2020. március 7-e szombat Várkert Bazár. A Menedzserszövetség a 26. Év Menedzsere-díj, a 20. Év Fiatal Menedzsere-díj, az 5. Életműdíj, a 3. Volkswagennel közös Kék Innovációs Különdíj és a 2. Menedzserek a Társadalomért Különdíj mellett első alkalommal adja majd át a Legsikeresebb Női Menedzser és a Jövő Menedzsere Különdíjakat.

A Menedzserszövetség arculati megújulása

A jubileumi esemény arculata megújulásának nagy sikerét követően a 2020-ban 30 éves Szövetség teljes arculati megújítása mellett döntött az elnökség. Az arculati megújulás többek között új logót és új weboldalt eredményezett. Szirmák Botond elnök kiemelte, hogy a Szövetség életében a digitalizáció, valamint a fiatal generáció elérése különös fontosságú, éppen ezért a Szövetség 2019-2020 években további új programok és események bevezetését tervezi.

CEC European Managers

Az Európai Menedzserek Szövetsége május 20-án hétfőn belgrádi ülésén hivatalosan is elfogadta a Menedzserek Országos Szövetségének tagi jelentkezését, így a CEC European Managers teljes jogú tagja lett a Menedzserszövetség.

A Jövő Menedzsere Program

A Menedzserszövetség 2020. március 7-én szombaton megrendezésre kerülő 26. Év Menedzsere Díjátadó Gála eseményen új kategóriaként az 1. Jövő Menedzsere Díj átadását tervezi. Ezzel párhuzamosan célként tűzte ki egy, a Szövetség által koordinált mentor program életre-hívását. Miután a Jövő Menedzsere Díjhoz rendkívül jól illeszthető a Mentor Program, illetve a két program erősíti egymást, ezért a két kezdeményezést közös platformon kezeli a Szövetség.

Koncepció

A Mentor Program elsődleges célja a vezetői tudás és tapasztalatok megosztása személyes beszélgetések során, olyan 30 év alatti fiatal vezetőkkel, akik fejlődni és tanulni szeretnének Magyarország kiemelkedő és elismert top menedzsereitől. A koncepció megalkotásánál a nemzetközi trendeket és a realitást vettük figyelembe, melyek megfelelő kiindulópontként szolgáltak a program kialakításával kapcsolatban. A programba Szövetségi tagok és külsős vezetők is jelentkezhetnek. A kurzus hatszor két óra beszélgetést és képzést foglal magában személyes vagy online kurzus formájában.

Business Menü

A Menedzserek Országos Szövetsége új műsor-formátummal jelentkezik Bombera Krisztina műsor-vezetésével, mely a Menedzserszövetség és a Volkswagen támogatásával, a Dining Guide által ajánlott éttermekben valósul meg. A Business Menü, több mint egy üzleti ebéd! Értékteremtő siker sztorik, emberi történetek példamutatásról, családról, üzletről, további célokról, ismert cégvezetőkkel. Az első adás helyszínéül a Rosenstein Vendéglő szolgált, a műsor főszereplője Bojár Gábor a Graphisoft szoftverfejlesztő cég, a Graphisoft Park és az Aquincumi Technológiai Intézet alapítója. A teljes adás mától a Szövetség YouTube-oldalán és Facebook-oldalán is megtekinthető.

Szóljon hozzá!