ZETApress

hírportál

Pénzintézet az Agorában

Agora TowerA Raiffeisen Bank új székháza a DVM group segítségével valósul meg, melynek projektmenedzsment részlege nyerte el a Raiffeisen Bank teljes körű műszaki bérlő-képviseletére és új irodaterületének műszaki ellenőrzésére kiírt pályázatot. A pénzintézet a HB Reavis által fejlesztett Agora Budapestben alakítja ki új központját.

A Raiffeisen Bank jövő év elején több mint 1300 munkatársát költözteti két jelenlegi székhelyéről a Váci úti új városközpont első épületébe. ? Nagyon örülünk, hogy egy ilyen fontos feladat kapcsán nekünk szavazott bizalmat a Raiffeisen Bank. Fontos mérföldkő számunkra, hogy közreműködhetünk a tavalyi év egyik legnagyobb bérleti tranzakcióját jelentő, közel húszezer m2 irodaterület kialakításában. Büszkék vagyunk arra, hogy szaktudásunkra és tapasztalatunkra támaszkodva személyre szabott, specializált műszaki szolgáltatásunkkal egy nagy presztízsű pénzintézet új székhelyének megvalósítását segíthetjük. Teljes körű műszaki bérlő-képviseletet és műszaki ellenőrzést ellátó csapatom feladata biztosítani, hogy a Raiffeisen Bank gördülékenyen, a legmagasabb műszaki tartalom és színvonal mellett vehesse birtokba és fenntartható módon, hosszú távon, hatékonyan használhassa új irodáját ? mondta el Schüller Márkus, a DVM group projektmenedzsment részlegének vezetője.

A DVM group

Hazánk egyik legkomplexebb építőipari szolgáltatásokat nyújtó cégcsoportja 1995-ös megalapítása óta a magyar ingatlanszektor meghatározó szereplője. A portfólió elemei az építésztervezés, a projektmenedzsment, a környezetvédelmi szak-tanácsadás és a generálkivitelezés. A DVM group 100%-ban magyar tulajdonú középvállalkozás, amely közel 170 alkalmazottat foglalkoztat ? tudatta Simon Orsolya marketing- és PR-direktor.

Szóljon hozzá!