ZETApress

hírportál

Uniós hitelekről a szállodában

Dr. Palócz ÉvaBizonyára mindenki érzékeli, hogy a magyar gazdaság fordulóponthoz érkezett.

Az elkövetkező hónapokban dől el, hogy mi történik majd a hazai vállalkozókkal. Emiatt is hasznos információ mindnyájunknak, hogy uniós hitelek érhetők el a kis,- és közepes vállalkozások számára.

Ennek érdekében a Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. Uniós Vállalkozói Hitelek címmel országos kampányt indított, hogy minél több vállalkozóval tudassa, eredményesebb működéséhez, vállalkozása sikeres fejlesztéséhez uniós forrásból támogatott hitelek is rendelkezésére állnak.

Partnereikkel, a magyar vállalkozásokat képviselő szakmai szervezetekkel ? KISOSZ, IPOSZ, OKISZ ?október közepétől december elejéig egy megyeszékhelyeket érintő, több állomásos rendezvénysorozatot szerveztek. Az előadások során beszámoltak a magyar gazdaság helyzetéről és kilátásairól, a KKV szektor számára kínálkozó kitörési pontokról, a helyi gazdasági környezetről és fejlesztési lehetőségekről, valamint az uniós forrásból támogatott kedvező kamatozású hitellehetőségekről.

A záróeseményre ma délelőtt a Vígszínház utcai NH Hotelben került sor több ismert közéleti és gazdasági szereplő előadásával. Felszólalt többek között Varga István gazdasági miniszter, Dr. Palócz Éva, a Kopint-Tárki Zrt. vezérigazgatója és Benke Ákos, a Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. vezérigazgatója is. Az Uniós Vállalkozói Hitelek kampánnyal és a rendezvénysorozattal kapcsolatban további információk a honlapjukon találhatók.

Szóljon hozzá!