ZETApress

hírportál

Gondolatok a pódiumon

Az Új Világrend tízparancsolataBunyevácz Zsuzsa: Az Új Világrend tízparancsolata, avagy a Szent Grál elrablása? ? című művét adta ki a minap az Alexandra Kiadó. A szerzővel Haeffler András rádiós újságíró beszélgetett tegnap este a Nyugati téri Alexandra Pódiumon.

Régi igazság, hogy a történelmet a győztesek írják. Az emberek mindig is próbáltak magyarázatot találni a történelmi eseményekre, napjainkban azonban úgy tűnik, egyre többen akarnak hitelesebb képet kapni annál, mint amit az iskolákban tanítanak, vagy amit a főáramlatú média sugall.

Bunyevácz Zsuzsa ? nem lévén történész ? csupán arra vállalkozott, hogy összegyűjtsön pár talán kevésbé ismert adatot, tényt, megpróbáljon rávilágítani néhány olyan összefüggésre ? különös tekintettel a magyarokkal kapcsolatban ?, amelyeket nem gyakran emlegetnek. Mindezek segítségével az olvasó bepillantást nyerhet a történelmi események hátterébe. Az így kialakított kép azonban meglehetősen különbözik attól, mint amit a ?győztesek? állítanak.

Bunyevácz Zsuzsa 1978-ban végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán, majd négy év múlva ugyanitt szerzett doktori fokozatot. 1992-ig végzett kutatómunkát és oktatott biokémiát, majd ?pályakorrekció? után újságíróként, szerkesztőként dolgozott. A Túlélési kézikönyv elvált anyáknak és a Szent Grál üzenete című művei után most a harmadik könyvét tarthatja kezében az olvasó.

Szóljon hozzá!