ZETApress

hírportál

Vezetőváltás az ND Nonprofit Zrt-nél

Dr. Esküdt GáborGyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatói pozíciójának betöltésével járó megnövekedett feladatai miatt távozik az ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. éléről. Dr. Esküdt Gábor, az új vezérigazgató július 14-én csütörtöktől látja el a társaság vezetését ? tudatta az NFM Kommunikációs Főosztály.

Gyulay Zsolt 2012 októberétől, a társaság megalakulásától töltötte be a pozíciót. Irányítása alatt megvalósult a hazai dohánytermék-kiskereskedelem ellenőrzött, a fiatalkorúak dohányzását visszaszorítását célul kitűző átalakulása. Vezetésével 2013. július elején megkezdte működését az új ellenőrzött kiskereskedelmi rendszer, mely számos előnye közül kiemelendő a fiatalkorúak védelme, a dohányzók szakszerű kiszolgálása, a kiskereskedelmi értékesítés volumen és érték szerinti követése.

A Hungaroring vezetőjeként Gyulay Zsolt a továbbiakban több figyelmet kíván fordítani a jövőbeni fejlesztésekre, melyek keretében teljes körűen megújulhat a társaság kezelésében lévő infrastruktúra és olyan minőségi szolgáltatások jöhetnek létre, melyek egy korszerű nemzetközi versenypálya elvárásainak is megfelelnek. A fejlesztési miniszter a megüresedett vezérigazgatói tisztség betöltésére a jogász végzettségű dr. Esküdt Gábort nevezte ki. A szakember széleskörű, közel két évtizedes vám-, jövedéki és adózási ismeretekkel, tapasztalatokkal rendelkezik.

Szóljon hozzá!