ZETApress

hírportál

Hitelkártya internetről

Freed Peters és Várady EszterA napokban mutatták be az InterContinental Budapest Hotelben a Best of Budapest VISA Hitelkártyát. A Best of Budapest kiadványaihoz és szolgáltatásaihoz kapcsolódó hitelkártyát a Budapest Week Publishing és a Credigen Bank adja ki közösen a hónap végétől ? tudtuk meg Angyal Lászlótól.

A Best of Budapest védjegy több mint tíz éve az igényességet és a minőséget jelképezi. Best of Budapest szálloda-étterem kalauz időről-időre összegyűjti a kiemelkedő és megbízható szolgáltatókat, mintegy ajánlásként. Az angol és magyar nyelvű idegenforgalmi könyv a Magyarországra látogató turistákat, a Magyarországon élő külföldieket és nem utolsó sorban az igényes magyar közönséget tájékoztatja. Az ajánló mellett képek, menüajánlat és szolgáltatás ikonok segítik a könnyebb választást.

A kiadványhoz kapcsolódóan a Budapest Week Publishing minden tavasszal megrendezi a Best of Budapest díjkiosztó gálaestet, ahol az előző év legkiemelkedőbb éttermeit, szállodáit és egyéb szolgáltatóit díjazza.

A www.bestofbudapest.com az interneten segíti a Budapestre látogatók, vagy a Budapesten élők eligazodását. Az étterem- és szállodakereső mellett online asztalfoglalási rendszer is működik, ahol a látogató a kiválasztott szállodaszobát vagy éttermet le is foglalhatja. A tájékozódásban az éttermekhez és szállodákhoz tartozó mikro-weboldal segít, ahol a fő információkon és az ajánlón felül megtalálható az étterem ital- és étlapja, szezonális ajánlata és programjai.

A weboldalra látogatók gasztronómiai és turisztikai híreket, interjúkat, riportokat olvashatnak, az eseménynaptárban pedig a város rendezvényeiről tájékozódhatnak. A Best of Budapest VISA Hitelkártya a jól ismert Best of Budapest védjegyhez tartozó prémium kedvezmény- és törzsvásárlói kártya, mely hivatalos fizetőeszköz is egyben. A nemzetközi VISA Hitelkártya használatakor kedvezményeket vehet igénybe, valamint használhatja fizetésre Magyarországon és külföldön egyaránt.

Az új hitelkártyaA Best of Budapest védjegyhez tartozó, azonos névvel rendelkező kártya prémium kedvezmény- és törzsvásárlói kártya, mely hivatalos fizetőeszköz is egyben. A Best of Budapest VISA kártya felmutatásakor kedvezményeket vehet igénybe tulajdonosa a Best of Budapest Elfogadóhely matricával megjelölt üzletekben, de fizetésre egyaránt használhatja Magyarországon és külföldön. (A hitelkártya természetesen nem csak a Best of Budapest partnereknél használható fizetőeszközként.)

A Best of Budapest VISA Hitelkártya partnerei között azok a szolgáltatók találhatók, akik évek óta bizonyítják szakértelmüket és megbízhatóságukat. A kártya tulajdonosa az elfogadóhelyeken (éttermek, szállodák, közlekedés, ruhaszalonok, kikapcsolódás, szépségszalonok) a Best of Budapest VISA Hitelkártya partnereknél a legjobb törzsvendégeknek járó bánásmódban, legkitűnőbb szolgáltatásokban részesül.

A Best of Budapest VISA Hitelkártya tulajdonosa éves díj ellenében a kártyával mintegy 10-20% kedvezményre jogosult a számla végösszegéből, a látogatások számától függetlenül. Ezen kártya tulajdonosa a Best of Budapest elfogadóhelyek szolgáltatásainak kedvezményes igénybevételére, illetve termékeinek kedvezményes áron való megvásárlására jogosít. A kártya névre szól, nem átruházható, társkártya igényelhető hozzá. A Best of Budapest Kártya az interneten letölthető, meg a Budapest Week Publishing Szerkesztőségében és partnereinél beszerezhető igénylőlapon is kérhető.

Szóljon hozzá!