ZETApress

hírportál

Gázpiacra lépett az MVM Partner

MVM PartnerBelépett a földgáz kiskereskedelmi piacra a vállalkozások számára eddig csak villamos energiát értékesítő MVM Partner Zrt. Az MVM Csoporthoz tartozó társaság mától az októberben kezdődő gázévre szerződik ügyfeleivel, elsődlegesen pedig a közép- és nagyvállalatokat célozza a cég ? tudatták sajtósaik.

Földgázpiaci termékekkel egészül ki az MVM Partner eddigi, főként villamosenergia-piacra fókuszáló portfóliója. Az energiakereskedő társaság március közepétől keresi meg ajánlatával meglévő és leendő partnereit, a földgázpiaci szolgáltatását pedig a következő, 2016. október 1-jén induló gázévtől vehetik igénybe a nem lakossági ügyfelek.

? A jelenlegi piaci trendekből azt látjuk, hogy egy energiakereskedő cég úgy állhat igazán stabilan a lábán, ha nem csak a villamosenergia-, hanem a földgázpiacon is jelen van ? mondta a nyitás kapcsán Bally Attila, az MVM Partner Zrt. vezérigazgatója. Az MVM Csoporthoz tartozó társaság földgázpiaci ajánlatával elsősorban a közép- és nagyvállalatokat célozza meg. Bally Attila hangsúlyozta, az MVM Partner célja, hogy a földgázpiacon ugyanúgy megkerülhetetlen szereplővé váljon, mint amilyen jelenleg a villamos energia kiskereskedelmi piacán.

Az MVM Partner Zrt. mára ? mint Magyarország egyik legnagyobb energiakereskedője ? a hazai energiapiac meghatározó szereplőjévé vált. Az MVM Partner Zrt. részt vesz a magyarországi kis- és középvállalkozások villamos energiával történő ellátásában, valamint a Magyarországgal határos regionális villamosenergia-kereskedelemben is. Fogyasztói portfóliója 2010-től önkormányzati intézményekkel és közvilágítási fogyasztókkal bővült. A társaság az energiakereskedelmen és értékesítésen túl segítséget nyújt a villamosenergia-felhasználás optimalizálásában is.

Szóljon hozzá!