ZETApress

hírportál

TOP menedzserek a palotában

Váradi JózsefTízéves fennállását ünnepelte tegnap este a Figyelő TOP 200 a Művészetek Palotájában. Az idei évben az innováció, a folyamatos megújulás volt a TOP 200 projekt központi gondolata. Eköré szerveződött a gála, és a gála előtt egy nappal megrendezett konferencia is.

Krecz Tibor főszerkesztő köszöntője után Bajnai Gordon miniszterelnök is szót kapott. Nem csak a jelenlévőket üdvözölte, de a távolból gratulált az Egyiptomban bronzérmet szerzett U20-as focistáinknak is. Őt a főtámogató Talentis képviselője követte az üdvözlők sorában, míg a másik főtámogató a tv2 volt.

Várkonyi Andrea és Azurák Csaba konferálásával került sor a hat díj átadására, melyet egy hatfős zsűri ítélt oda a cégeknek. A Top 200 Gála díjazottjai: Az év legeredményesebb vállalata a Duna Dráva Cementipari Kft. Az év leghatékonyabb cége a Market Csoport Zrt. A leginnovatívabb vállalat az Ericsson Magyarország Zrt. Az év legjobb magyar TOP 200 vállalata a Jászplasztik Kft. Az év legjobb pénzintézete 2009-ben az Erste Bank Zrt. A Társadalmi Elkötelezettség díjat a Coca-Cola Hbc Magyarország Kft. kapta.

Kiosztásra került egy különdíj is, melyet a leginnovatívabb szakembernek adtak át. Ezt Váradi József, a Wizz Air fapados repülőgép-tárasaság vezetője kapta. Őt nem a zsűri választotta ki, hanem tíz jelöltből ő kapta a legtöbb szavazatot.

A Figyelő TOP 200 gála a legjobb vállalati teljesítmények elismerése mellett olyan szellemi közösség is, amely évről évre zászlójára tűz egy aktuális, az egész magyar gazdaság számára kiemelkedő jelentőségű ügyet. Az elmúlt években a vállalati felelősségvállalás és a regionális kapcsolatok is napirenden voltak.

A díjátadást megelőzően Nyári Károly zongorajátéka szórakoztatta az érkezőket, míg a hivatalos programot követően egyedülálló zenés produkció következett. Czabán Gábor revolution, operaénekes, kétszeres magyar szájdob (beatbox) bajnok és világbajnoki 3. helyezett szórakoztatta a nagyérdeműt. Produkcióját Futó Balázs zongorista és a Fekete Kovács Kornél vezette Modern Art Orcesta kísérte. Míg énekelt és ?szájdobolt?, Fernandez Fleischer Alexis Gabriel, Kurucz Sándor, Kelemen Katalin és Lopusni Anna táncolt a színpadon.

A palota Hangversenyterme előtt a Gundel étterem mini ételkölteményei várták a kilépőket az állófogadáson. Ötféle hideg-, hatféle meleg étel és ugyanennyi desszert volt a kínálatban. Az adagok csak falatnyiak voltak a pici tányérokon, néhányat a vendég előtt készítettek el a felszolgálók. Ezzel a társalgás és kapcsolatépítés kötetlenebb kereteit akarták megteremteni.

Aki már betelt az ízekkel, az a Koktélbárban konyakozhatott, a Szivarsarokban szívhatott, de helyet is foglalhatott a Kaszinó játékasztalainál. Itt már kedvére elengedhették magukat a vezetők, mert a sajtómunkásokat a vacsora kellős közepén váratlanul és indokolatlanul még az épületből is eltávolították a kormányfőre és rendészeti miniszterére vigyázó biztonságiak.

Szóljon hozzá!