ZETApress

hírportál

Providenttel maxi célokért

Provident logóÚj termék a személyi kölcsönök piacán ? egymillió forintos összegig. A megváltozott piaci és ügyféligényekhez igazodva kibővíti termékportfólióját Magyarország egyik vezető pénzügyi szolgáltatója, a Provident Pénzügyi Zrt. ? derült ki a napokban.

A vállalat a Provident Maxi Kölcsön bevezetésével lehetőséget biztosít ügyfelei számára a nagyobb kiadásokkal járó események, élethelyzetek finanszírozására, illetve a komolyabb anyagi ráfordítást igénylő célok megvalósítására. A július 29-től elérhető új forintalapú hitel maximális összege egymillió forintig terjed, a kölcsönt az ügyfelek havi rendszerességgel törlesztik garantáltan fix részletekben, ami semmilyen körülmények között nem változik a vállalt feltételeknek megfelelően.

Tervezett, de nagyobb kiadásokkal jár egy lakás felújítása vagy ingatlanvásárlás esetén a foglaló kifizetése is komolyabb anyagi terhet jelent. Jelentős kiadásokkal kell számolni esküvő tervezése esetén is: a statisztikák szerint napjainkban Magyarországon egy közepes méretű esküvő átlagosan másfél millió forintba kerül. Szakmai képzések, tanfolyamok, nyelvi kurzusok esetén is jelentős kiadással kell számolnunk: egy néhány hetes külföldi nyelvtanfolyam és a kapcsolódó költségei meghaladhatják a félmillió forintot is.

Vannak olyan nem várt események és élethelyzetek, mint például a hirtelen meghibásodott családi autó javíttatása, cseréje vagy jelentősebb egészségügyi kiadások, halaszthatatlan orvosi kezelés, melyek költségeinek fedezése azonnali, nagyobb anyagi kiadással járnak. A váratlan eseményeken túl egyes élethelyzetekben, illetve a nagyobb célok megvalósítása esetén is jelentős, több százezres vagy akár milliós összegre van szükség a megoldáshoz.

Az ügyféligényekre reagálva, az ilyen nagyobb kiadásokkal járó események és élethelyzetek finanszírozására fejlesztette ki a Provident új, kezes és fedezet nélkül felvehető személyi kölcsönét, a Provident Maxi Kölcsönt. A kölcsön igénylése esetén a felvehető összeg félmillió forinttól egymillióig terjed. A forintalapú Provident Maxi kölcsön futamideje 30 hónap, a törlesztés pedig havi rendszerességgel történik, a futamidő végéig garantáltan változatlan törlesztő részletekben. Az ügyfelek a kölcsön mellé az új termék esetében is, külön díj ellenében, igénybe vehetik a Provident már jól ismert otthoni szolgáltatását. A hazai piacon egyedülálló szolgáltatással az ügyfelek gyorsan és kényelmesen, saját otthonukban intézhetik a kölcsön igénylését, illetve a későbbiekben a törlesztését is. Fontos kiemelni azt is, hogy ez a lehetőség a folyószámlával nem rendelkező ügyfelek számára is megoldást kínál.

A Provident Pénzügyi Zrt.

A Superbrands díjas Provident Pénzügyi Zrt. a személyi kölcsönök piacának meghatározó szereplője immáron 14 éve Magyarországon. A vállalat brit hátterű és 130 éves üzleti tapasztalattal bír. Anyacége a Londoni Tőzsdén jegyzett International Personal Finance (IPF), nyolc országban 2.5 millió ügyféllel rendelkezik. Közel négyezer munkatársával Magyarország legnagyobb munkáltatói közé tartozik, egyben Magyarország legjobb (2012, 2014.) és a régió hatodik Legjobb Munkahely (2012.) címének birtokosa. 2013-ban a Gallup Intézet, első magyar cégként a világ harminckét legjobb munkáltatója közé is beválasztotta a pénzügyi vállalatot. A Provident több mint 300 ezer ügyfele a hitelképes magyar társadalom egészét képezi le, 90 százalék feletti ügyfél-elégedettséggel. 2010-ben, 2011-ben, 2013-ben és tavaly is elnyerte a Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díjat. A Provident Pénzügyi Zrt. szerteágazó CSR tevékenységet folytat, kollégáik az elmúlt években több mint hatvanezer munkaórával segítettek önkéntesként oktatási és szociális intézményeket szerte az országban.

Szóljon hozzá!