ZETApress

hírportál

IDOL a golfakadémián

Március 1-jén a Mobil Világkongresszuson Barcelonában mutatták be az IDOL 3 Alcatel Onetouch okos-telefont. Az ALCATEL ONETOUCH új IDOL 3 okos-telefon minden részletét és szoftverét a területükön a legjobbak tervezték ? tudtuk meg délután Óbudán, a Perényi úti Golf Akadémián.

Díjnyertes JBL audiorendszer, két első hangszóró és Clari-Fi technológia került beépítésre. A kijelző Technicolor Color Enhance színkiemelő technológiája, 13 megapixeles hátsó kamerája új generációs f2.0 fényerejű érzékelővel, valamint az IDOL 3 exkluzív funkciója: 100%-ban megfordítható, tehát a felhasználók akár fordítva is megfoghatják a telefont ? az IDOL 3 felhasználói felülete automatikusan igazodik a felhasználói nézethez.

Azon újságírók, akik szívesen beszámolnak az IDOL 3 készülék megjelenéséről, valamint sajtó eseményünkről, igényt tarthatnak szerkesztőségenként egy darab IDOL 3 tesztkészülékre is. Ezzel kapcsolatos igényét, valamint részvételi szándékát kérjük mindenképpen jelezze május 27-én szerdán délig! ? állt a múlt heti meghívóban és a további két emlékeztetőben. Érkezésünkkor kiderült, hogy a sok jelentkező miatt csak a szaksajtó képviselői kapnak egyhavi kipróbálásra néhány mintadarabot. Az igénylő ?kollégákat? elnézve sokan még sajtómunkások sem voltak, csak a készülékért, meg az ebédért jöttek el a golfpályára. Szerencse, hogy azt a három kisorsolt készüléket, melyeket örökre lehetett hazavinni, igazi újságírók nyerték!

Tekerje fel a hangerőt!

Rögtönzött buli a Balaton partján vagy séta a parkban a haverokkal? Házibuli hifitorony nélkül? ? Többé nem probléma, a zsebében elfér a megoldás! Az IDOL 3 személyre szabott, Clari-Fi technológiával ellátott, díjnyertes JBL audiorendszerével tenyerébe professzionális hi-fi rendszer kerül, amivel lejátszhatja saját számait, vagy bármilyen zeneszámot. A két (igen: kettő!) első hangszóró 3D térhangzást biztosít. A ONETOUCH MIX zenealkalmazással az audiofilek a letöltött vagy az online számokat maguk keverhetik. Az IDOL 3 a partik első számú kelléke. Bármikor. Bárhol. Az alapcsomagban található JBL fülhallgató a tökéletes zenehallgatás elengedhetetlen kelléke.

Mutassa a legjobb arcát!

Esti buli a belvárosban, vagy éjszakai utcajelenet, esetleg egy házibuli a haverokkal? Az IDOL 3-nak ?megvan a képe hozzá?. Nagy felbontású, 13 megapixeles hátsó kamera ? f2.0 nagy rekesznyílással gyenge fény esetén is. Az első kamera nagy (84°) látószögének köszönhetően az egész csapat belefér a szelfibe. A Fast Face Focus (gyors arcfókusz) szoftver 0,15 mp alatt ismeri fel az arcokat. Éles FullHD 30 kép/mp-es valós idejű videó. Az automatikus jelenetfelismerés funkció automatikusan beállítja a kontrasztot, az expozíciót és a színeket, így a lehető legjobb képeket biztosítja bármikor, bármilyen körülmények között.

Lásson tisztán!

Az üzeneteket olvassa, vagy csak az ?apró-betűs? részre is kíváncsi? A hunyorgás a múlté ? akár tűző napsütésben is. A Technicolor Color Enhance színkiemelő technológia kiváló színeket biztosít. A nagy felbontású képernyőnek hála bármilyen szögből tisztán láthatja annak tartalmát, ami a fokozott fényerősségnek köszönhetően kristálytisztán olvasható kültéren, még erős napsütésben is. Ezt nevezzük mi nyerő helyzetnek.

Felrázott világ

Ráadásul az IDOL 3 még fordítva is kiválóan működik. A felület, ami mindig beigazítja önmagát. Ugorjon akár szaltót vagy kutasson akár a sminkkel és kacatokkal teli női táskában, vegye kezébe a telefont, akármilyen irányból. Bizony így van: 100%-ban megfordítható. Telefonáljon, internetezzen, fotózzon, vagy keverje a zeneszámokat jobbról felfelé, vagy felülről lefelé. Mindegy, milyen irányban teszi mindezt ? a kijelző igazodik az ön szeméhez.

A legújabb technológia

Ez az ultravékony telefon kétféle méretben érhető el: 4,7″ és 5,5″. Két JBL hi-fi hangszóróval, 13 megapixeles hátsó kamerával, f2.0 nagy rekesznyílással az alacsony fényerőnél történő fényképezéshez és a kamera fényérzékenységét javító érzékelővel látták el. A 4,7?-es modell négymagos processzorral és HD kijelzővel; az 5,5?-es modell nyolcmagos processzorral és full HD kijelzővel rendelkezik. Mindkét modell 4G LTE csatlakozást biztosít. A telefonok operációs rendszere az Android L. Az IDOL 3 szimmetrikus kialakítása lehetővé teszi a teljesé a megfordíthatóságot.

Az ALCATEL ONETOUCH

A leggyorsabban növekvő okos-telefon forgalmazó. A 2014-es év utolsó negyedévének eredményeiből kiderül, hogy az ALCATEL ONETOUCH értékesítési adatai alapján a negyedik a készülékgyártók rangsorában. Ehhez az eredményhez jelentősen hozzájárul vezető szerepe és népszerűségének gyors növekedése Latin-Amerikában, Kelet-Európában és Észak-Amerikában. A negyedik legnagyobb globális mobiltelefon gyártóként (mint hagyományos mobiltelefon és okos-telefon gyártó) maga mögé utasítja egyebek mellett az LG, Huawei és Xiaomi márkákat is. Harmadik helyen áll globális mobiltelefon értékesítésben az EMEA országaiban, második Spanyolországban és Oroszországban. Okos-telefon kategóriában első Spanyol-Latin-Amerikában és az ötödik helyezett Észak-Amerikában.

A jelentős növekedés már 2014. harmadik negyedévében megfigyelhető volt az ALCATEL- nél, amikor a 48,6 millió terméket értékesített, ezzel több mint 35%-os növekedést elérve az előző év azonos időszakához viszonyítva. Az okos-telefonok értékesítése ekkor már a 162%-os növekedést is meghaladta a 25,9 millió eladott készülékkel. Ebben az időszakban, a hagyományos mobiltelefonnál négyszer több okos-telefont értékesített az ALCATEL ONETOUCH. A negyedik negyedévben tovább nőtt az eladott okos-telefonok száma, 2013. azonos időszakához képest 93%-kal. Ez az eredmény a hetedik helyre emelte az ALCATEL ONETOUCH márkát a világ top 10 okos-telefon gyártói között.

Meghatározó szerepet ért el a 2014-es évben a tablet gyártók és forgalmazók között is, ahol jelenleg a hetedik helyen áll, a HP, Microsoft, Huawei és más márkák előtt. Ebben a termékkategóriában növekedése a 2013-as év negyedik negyedévéhez képest meghaladta a 433%-ot. Az ALCATEL ONETOUCH globálisan a 4. legnagyobb globális mobiltelefon gyártó; a 7. legnagyobb okos-telefon forgalmazó; a 7. legnagyobb tablet gyártó. Március 6-án Barcelonában, a Mobile World Congress-en az újonnan bejelentett, fejjel lefelé is felvehető ALCATEL ONETOUCH IDOL3 okos-telefon négy díjat kapott kategóriájában az MWC 2015 legjobb választása díjat a Mashable, Android Authority és Android Central-tól, valamint a Best of MWC 2015-díjat a Know Your Mobile-tól.

Szóljon hozzá!