ZETApress

hírportál

Nyolcfokozatú automaták

A DanubeTruck bemutatta az új Iveco Daily Hi-Matic modellt, valamint az Astra járműcsaládot ma délelőtt a Hunyadi János utcai telephelyén. Az Iveco legnépszerűbb járműcsaládja az Iveco Daily már nyolcfokozatú automata sebességváltóval is rendelhető, az Iveco Astra haszongépjárművek már Magyarországon is megvásárolhatóak.

Negyven éves az Iveco ? ez alkalomból a DanubeTruck különleges ajánlatokkal kedveskedik ügyfeleinek. A DanubeTruck alig egy éve, tavaly nyáron kezdte meg az Iveco haszongépjárművek teljes körű értékesítését Magyarországon. A vállalat idén kínálati offenzívába kezd: egy május 26-tól július 21-ig tartó, 8 különböző helyszínt érintő rendezvény sorozat ? egy országos road-show ? keretében mutatják be az általuk forgalmazott új modelleket, köztük a Van of the Year 2015 elismerést kiérdemelt Iveco Daily járműcsalád különböző változatait. A rendezvényhelyszínekre kilátogató közönségnek első ízben lesz lehetősége kipróbálni a nyolcfokozatú automata váltóval szerelt Iveco Daily Hi-Matic modelleket.

A DanubeTruck az elmúlt évben átvette az Iveco márkához tartozó járművek importját, valamint nagy- és kiskereskedelmi értékesítését. ? A mögöttünk hagyott rövid időszakban is komoly eredményeket értünk el és bizakodva nézünk a jövőbe, hiszen az Iveco modelljei szilárd alapot biztosítanak fejlődésünkhöz ? foglalta össze az elmúlt hónapok eredményeit Molnár Tamás, a DanubeTruck ügyvezetője. A road-show során minden kétséget kizáróan az új Daily Hi-Matic vonzza majd a legtöbb érdeklődőt.

A kis- és nagyüzemek, vállalkozók és iparvállalatok legstrapabíróbb áruszállítójának új változatában ? kategóriájában egyedülálló módon ? nyolcfokozatú automata sebességváltó kapott helyet. Ez a megoldás kiemelkedő hatékonyságot és üzemanyag-megtakarítási lehetőséget biztosít az üzemeltetőnek, miközben a gépjármű-vezető maximális vezetési élményben és kényelemben részesül ? ez pedig fokozza a biztonságot. A jármű 2,3 és 3 literes motorokkal készül, teljesítménye elérheti a 205 lóerőt, forgatónyomatéka pedig a 470 Nm-t. Az új hajtáslánc a 7,2 tonna összgördülő tömegű változatokhoz is rendelhető. A leggyakoribb felhasználási területeknek megfelelően az ügyfelek a Hi-Matic Urban, a Regional és az International felszereltségi szintek közül választhatnak.

Újdonságként jelenik meg a cég választékában az Astra nehéz-teherautó márka, amelynek haszongépjárműveit többnyire külszíni fejtéseken, sóder- és homokbányákban használják. Ezek a járművek nagyon robosztusak, tökéletes választásnak bizonyulnak a nehéz és különleges alkalmazásokra. Az Astra az erő, a teherbírás és a sokoldalúság szinonimája. Az új modellek bemutatása mellett a DanubeTruck átfogó és személyre szabott ajánlatokkal is kedveskedik ügyfeleinek. A legnépszerűbb Daily-k a Magyar Nemzeti Bank növekedési hitelprogramján keresztül nyújtott kedvező hitelkonstrukcióval is elérhetők. A Daily modellekre három évre vagy 300 ezer kilométerre szóló teljes körű garanciát, valamint négy éves korig vagy 160 ezer megtett kilométerig tartó ingyenes tervezett karbantartást biztosítanak. Egy másik akció keretén belül a DanubeTruck ötven százalékos kedvezménnyel kínál ügyfeleinek eredeti Iveco alkatrészeket az összes járműcsaládhoz.

Ilyen és ehhez hasonló akciók várják a DanubeTruck meglévő és jövőbeni ügyfeleit az 1975-ben alapított Iveco negyven éves jubileuma alkalmából. Ez kellő indok arra, hogy az ügyfelek számára az évforduló apropójából személyre szabott megoldásokat nyújtson. De nemcsak az ügyfelek állnak a középpontban, az Iveco elkötelezetten figyel a környezet védelmére is. Földgázüzemű, CNG-vel hajtott járműveivel az Iveco egyike azon kevés gyártóknak, akik a földgázt, mint alternatív üzemanyagot már régóta használják.

A vállalat az egyetlen olyan haszongépjármű-gyártó, amely minden kategóriában kínál CNG-vel hajtott járműveket. A DanubeTrucknál egy CNG Daily kisteherautó és egy CNG Stralis nyerges vontató várja ? az akár hosszabb tesztre is vállalkozó ? érdeklődőket. Minderről bővebb információ a DanubeTruck nemrégiben megújult honlapján megtalálható. Az aktualitások ezen kívül a Facebook-on is nyomon követhetők. ? Érdemes figyelni honlapunkat, havonta új ajánlatokkal és kedvezményekkel rukkolunk elő! ? tette hozzá az ügyvezető.

A DanubeTruck azzal is le kívánja tenni névjegyét a haszongépjárművek világában, hogy támogatja a FIA European Truck Racing Championship kamionos Európa-bajnokság ? Shell Hungary Truck Fest hungaroringi futamát. A kamionok látványos versenyére hosszú, majd 25 éves szünet után kerül sor szeptember 5-6-án ismét a mogyoródi pályán. Az Iveco road-show a pünkösdi hosszú hétvégét követő május 26-tól július 21-ig (keddtől-keddig) tart. A haszonjárműveket ez idő alatt hat város ? Budapest, Debrecen, Kisigmánd, Miskolc, Pécs és Szeged ? nyolc helyszínén mutatják be. A rendezvénysorozat Benvenuto-szlogenje nemcsak afféle szófordulat: a DanubeTruck leendő vagy meglévő ügyfeleit, vendégeit és minden érdeklődőt szeretettel vár rendezvénysorozatán!

Szóljon hozzá!