ZETApress

hírportál

Olasz cégek Magyarországon

Olasz és magyar zászlóMagyarországi olasz cégek bemutatkozása lesz Olaszország Magyarországon címmel 2015. január 29-én, február 26-án, március 19-én és május 21-én a Budapesti Olasz Kultúrintézetben, a Bródy Sándor utca 8-ban ? tudatták sajtósaik.

A Budapesti Olasz Kultúrintézet a Magyarországi Olasz Kereskedelmi Kamarával együttműködve tartja a magyarországi olasz cégek bemutatását. Történetek szenvedélyről és szakmai tapasztalatról. Egy-egy cég képviselője mesél vállalata működéséről, fejlődéséről, mely által bepillantást nyerhetünk Olaszország sokszínű életébe.

A gazdasági sikertörténeteket megélt világhírű családi nagyvállalatoktól kezdve (Ferrero), a helyi társadalmi-gazdasági környezetbe stabilan beépült kicsi és dinamikus vállalatokig (ITL Group), változatos panoráma rajzolódik ki, mely kaleidoszkópszerűen tükrözi a sokszínű olasz gazdasági jelenlétet Magyarországon. Az elkövetkezendő félév négy találkozója folyamán a következő témák kerülnek megvitatásra: Hogyan születik egy vállalat és annak filozófiája, valamint hogyan hódít teret az adott cég a világon és/vagy Magyarországon. Az első találkozóra ? Ferrero, egy felelősségteljes családi vállalkozás ? január 29-én csütörtökön 18 órakor kerül sor. Felszólal: Tiziano Giraudo, a Ferrero Spa magyarországi, romániai és bulgáriai ügyvezetője. Kötelező helyfoglalás az iicbudapest@esteri.it e-mail címen.

Szóljon hozzá!