ZETApress

hírportál

Csatlakozz a Fantomhoz!

3tak2Újra feltűnt a Fantom Budapest utcáin. A Budapest Fantom szemét ismét szúrja a szemét, újra akcióba lendül. Az áprilisihoz hasonlóan újra követői akadtak: a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt-t segíti a Főkert, a BKV, a National Geographic, a Vízművek, a Spar és olyan híres emberek, mint Jaksity Kata, Ördög Nóra, Dombovári Vanda, Németh Lajos, Szabó Patrícia, Bereznay Tamás és Gáspár Laci.

Híres emberek és a környezetükre igényes cégek álltak a Budapest Fantom mögé, hogy az Őszi Nagy Várostakarításon, október 10-én, szombaton példát mutassanak és a Moszkva teret rendbe hozzák. A Fantom, mint azt tavasszal már elkezdte, ezúttal is graffitiket fog eltávolítani, szelektív szigetek környékét teszi majd rendbe, illetve saját eszközeivel küzd az utcai szemetelések ellen.

A saját eszközeivel most mindenki felsorakozhat a Fantom mögött. A Fantom felhívást intéz Budapest lakosaihoz: Te hogyan segíted a munkámat? ? címmel fényképeket vár e-mailcímére. A Fantom a beérkezett fényképeket feltölti a blogjára, majd ajándékkal honorálja az igyekezetet.

Az FKF Zrt. kampánya a kollektív felelősségvállalásra, a józanész fontosságára és a lakosság hulladékkezelési kultúrájának hiányosságaira hivatott felhívni a budapestiek figyelmét. ? A tavaszi kampány sikerén felbuzdulva úgy gondoltuk, hogy újra útjának indítjuk a Fantomot, mert bár sokan támogatták őt tavasszal is, akad még tennivaló a fővárosban… ? mondta Horti Zsófia, az FKF szóvivője.

Szóljon hozzá!