ZETApress

hírportál

IQSYS?SAP együttműködés

SAPAz SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy az SAP PartnerEdge partneri programjának keretében együttműködési megállapodást kötött az IQSYS Informatikai és Tanácsadó Zrt-vel, amely alapján a jövőben az IQSYS is értékesít SAP vállalatirányítási licenceket a kis-és középvállalati (kkv) szektor számára ? tudtuk meg Sajtóosztályuktól.

A megállapodás kiszélesíti az üzleti szoftvercég és az IQSYS, valamint jogelődjei között több évre visszanyúló, nagyvállalati ügyfélkörre fókuszáló sikeres együttműködését. Az IQSYS egyike a legnagyobb SAP tanácsadói kompetenciával rendelkező rendszerintegrátor cégeknek, mely most a SAP Business One (kisvállalati) és SAP Business All-in-One (középvállalati) megoldások értékesítésével, testre szabásával, karbantartásával is bővítette portfólióját.

Az SAP hazánkban így 22 kisvállalati, és 17 középvállalati partnerrel rendelkezik, mely hálózaton keresztül ellátja a magyar kkv piacot vállalatirányítási megoldásaival. Világszinten körülbelül 1200 kis- és 1100 középvállalati partner értékesíti a szoftvercég licenceit.

Rékasi Tibor, az IQSYS Zrt. ügyvezető igazgatója a megállapodással kapcsolatban kiemelte: ? jelentős mérföldkőhöz érkeztünk, a jövőben egyre több, magas színvonalú terméket és szolgáltatást kínálunk kis- és középvállalati ügyfeleink számára.

Ablonczy Balázs, az SAP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója a megállapodás kapcsán elmondta: ? mostanra értek be korábbi erőfeszítéseink gyümölcsei, és értük el a kritikus tömeget partnerek tekintetében, mellyel megkerülhetetlenné váltunk a kis-és középvállalati szegmensben is.

Az IQSYS-ről ? Értékteremtő megoldások és szolgáltatások

A Magyar Telekom Nyrt T-Systems üzletágához tartozó IQSYS Informatikai és Tanácsadó Zrt. (IQSYS) 2008. január elsején kezdte meg működését. Az Integris Rendszerház, az IQSYS Zrt. és a T-Systems Hungary jogutódaként létrejött vállalat a hazai informatikai piac egyik legszélesebb termék-, technológiai- és szolgáltatás portfolióját kínáló, meghatározó szereplője az informatikai megoldások kidolgozása, megvalósítása és a rendszerintegráció területein.

Több mint 300 jól képzett, tapasztalt szakember biztosítja az IQSYS ügyfelei számára valódi üzleti értékeket nyújtó megoldásokat és szolgáltatásokat. A Magyar Telekom kapcsolatai, valamint az IQSYS és T-Systems Hungary külföldi tevékenysége révén nemzetközi hátterű cég ügyfelei elsősorban a hazai nagyvállalatok és intézmények, azonban az IQSYS portfoliójában megtalálhatók a kis és közepes méretű vállalatoknak, önkormányzatoknak kidolgozott megoldások és szolgáltatások is.

Szóljon hozzá!