ZETApress

hírportál

Tízmilliós támogatások

WellnesshotelMunkahelyi képzések támogatása közel tíz-tízmillió forintért. A szarvasi Liget Hotel Kft. és a Hotel Gyula Kft. munkavállalói 10-10 milliós képzési támogatásban részesültek ? tudtuk meg Mocsári Mariannától.

Közel tízmillió forintot, egészen pontosan kilencmillió 877 ezer 445 forintot nyert a Munkahelyi képzések támogatása című TÁMOP-2.1.3. pályázaton a Liget Hotel Kft. Ebből az összegből a TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0257 azonosítószámú, Munkahelyi képzések támogatása a Liget Hotel Kft-nél című projekt keretében a szálloda munkatársai marketing képzés, értékesítési tréning, előadás technikai-, szervezetei hatékonyságot növelő tréning képzésen valamint angol nyelvi képzésen vettek részt.

A pályázat összegéből a képzések, a képzésekhez kapcsolódó tanácsadás, a nyilvánosság biztosításának költsége, bankszámlavezetés költsége, valamint a képzéssel töltött munkaidő arányos bérköltség is elszámolható volt. A TÁMOP-2.1.3 projekt segítségével a munkavállalók olyan tudásra tettek szert, mellyel közvetlenül hozzájárulnak a Liget Hotel Kft. piaci versenyhelyzetének javulásához, és a cég sikereihez.

Közel tízmillió forintot, egészen pontosan kilencmillió 802 ezer 235 forintot nyert a Munkahelyi képzések támogatása című TÁMOP-2.1.3. pályázaton a Hotel Gyula Kft. Ebből az összegből a TÁMOP-2.1.3.A-12/1-2012-0948 azonosítószámú, Munkahelyi képzések támogatása a Hotel Gyula Kft-nél című projekt keretében a szálloda munkatársai kommunikációs-, konfliktuskezelési-, értékesítési tréningen, informatika képzésen valamint román nyelvi képzésen vettek részt.

A pályázat összegéből a képzések, a képzésekhez kapcsolódó tanácsadás, a nyilvánosság biztosításának költsége, bankszámlavezetés költsége, valamint a képzéssel töltött munkaidő arányos bérköltség is elszámolható volt. A TÁMOP-2.1.3 projekt segítségével a munkavállalók olyan tudásra tettek szert, mellyel közvetlenül hozzájárulnak a Hotel Gyula Kft. piaci versenyhelyzetének javulásához, és a cég sikereihez. A projektek az Európai Unió és Magyarország társfinanszírozásával, az Európai Szociális Alap támogatásával valósultak meg.

Szóljon hozzá!