ZETApress

hírportál

Jakupcseknek elege lett

Jakupcsek Gabriella is csatlakozott a Budapest Fantomhoz, aki mindenkit figyel, mögöttünk áll, hogy az eldobott, elhagyott szeméttől, falfirkáktól megszabadítsa a fővárost. Akárcsak a Fantomnak, a műsorvezetőnőnek is elege lett a felelősségvállalás hiányából és szeretné felnyitni a kevésbé környezettudatos emberek szemét is ? tudatta az FKF Zrt.

Ha kell, babakocsival viszi haza a szemetet. ? Rajtunk is múlik a budapesti köztisztaság, a városkép és közvetlen környezetünk állapota, ezért össze kell fognunk a környezetünk tisztaságáért folytatott harcban ? mondta el Gabi, aki ahelyett, hogy eldobná a szemetet, ha nem talál a közelben alkalmas gyűjtőt, inkább hazaviszi a babakocsiban. Így is lehet küzdeni a szemetelés ellen, hogy Budapest szerethető, szép és igényes világváros lehessen.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. lakosságot is bevonó nagyszabású kampánya, a Nagy Várostakarítás Budapest lakosainak figyelmét szeretné felhívni arra, hogy a környezet állapota, az utcák, terek, parkok tisztasága a legkisebb eldobott szeméten ugyanúgy múlik, mint az illegálisan lerakott bontási törmelékeken. A kampányhoz csatlakozó műsorvezetőnő fontosnak tartja, milyen környezetben él, és tisztában van azzal, hogy a környezet épsége és tisztasága közös felelősségünk. Ezért április 25-én, szombaton a Nagy Várostakarítás Napján az újdonsült anyuka csapatkapitányként indul útjára a fővárosi szelektív hulladékgyűjtő szigetek megtisztítására és száll versenybe az I. Nagy Várostakarítás Bajnoka címért.

Az FKF Zrt. csepeli telephelyén minden érdeklődőt szeretettel vár április 25-én reggel 9-től délután 3-ig, ahol élőben óriás kivetítőn követhetik végig a kerületi takarítások eseményeit ? városunk lelkes, környezettudatos lakóinak megmozdulását- és a fővárosi szelektív hulladékgyűjtő szigetek megtisztítására induló sztárok vezette csapatok versenyét. A helyszínen színpadi program, koncert, quiz nyeremények, gyereksarok és krétarajzverseny várja az érdeklődőket.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Nagytakarít a sztárvilág

Szóljon hozzá!