ZETApress

hírportál

Red Dot Design-díj az egérnek

Az Icon 7 Inc. (Icon7) számítógépes perifériák és elektronikus eszközök vezetőgyártójának Z500 gaming lézeregere nyerte az idei Red Dot Design-díjat. Az Icon7 életében ez volt az első pályázat a Red Dot díjra, és az elismerés tovább erősíti a gyártó elkötelezettségét a stílusos és különleges kialakítású termékek iránt. Az Icon7 Twister? Evolution Presenter lézer egere szintén elnyerte a rangos iF Design Award 2009 díjat ugyanebben az évben ? tudtuk meg a délelőtti, Boxutca étterembeli sajtóbemutatón.

A Z500 több mint egy mutatós egér, számos gamerek számára tervezett design elemmel rendelkezik. A gombok csúszásmentes gumiborítása kényelmes fogást biztosít, jobb kézre kialakított formája pedig lehetővé teszi, hogy hosszas használat és játék közben se fáradjon el a kéz. A cserélhető textil borítás puha és száraz érzést kínál hosszú játékok esetén is, az anyag ugyanis felszívja az izzadságot. A textilborítás levehető és mosható. A Z500 további egyedi jellemzői az oldalán elhelyezett, fel-le mozgatható gombok, melyek a hüvelykujj természetes mozgását követik, ellentétben más egerekkel, ahol vízszintesen kell a hüvelykujjnak mozognia. Egy profi játékos szerint nem kell megmozdítani ez egeret a gombok megnyomásához ? igazán kényelmes kialakítás!

A Z500 egy kiváló alternatíva, optimális teljesítményt kínál elérhető áron. Az egér játékra tervezett lézer motorja maximális sebességű USB kapcsolattal biztosítja a pixel pontosságú mozgáskövetést nagyon gyors mozdulatok esetén is. Az ötsebességű dpi tracking (800, 1200, 1600, 2000, 3200) kapcsoló segítségével gyorsan és kényelmesen állíthatjuk be az ideális felbontást az aktuális játékhoz. A felhasználó a narancsszínű dpi jelző segítségével egy pillanat alatt ellenőrizheti a beállított sebességet, így egyetlen mozdulatról sem marad le.

A Red Dot díjas Z500 Gaming lézer egér és számos más érdekes Icon7 termék már kapható a népszerűbb kereskedőknél Lengyelországban, Romániában, Magyarországon, Csehországban, Szlovéniában és más országokban. További információért kérjük, látogasson el oldalukra.

HD minőségű kép az Icon7 CyrisTM webkamerájával

Az Icon 7 Inc. (Icon7) számítógépes perifériák és elektronikus eszközök vezető gyártója a mai napon hivatalosan is bemutatta HD képminőséget biztosító CyrisTM webkamera termékcsaládját. A 2 megapixeles érzékelővel ellátott CyrisTM T620 HD webkamera a piacon jelenleg kapható webkamerák között a legnagyobb felbontást nyújtja.

A 2 megapixeles kamera 1600 x 1200 HD minőségben rögzíti a képeket, melyeket aztán könnyedén megoszthatunk barátainkkal, családunkkal a népszerű oldalak egyikén, mint a YouTube, Facebook, MySpace, vagy DailyMotion. Azok számára, akik kedvelik az élő videó beszélgetéseket, a Cyris? T620 HD egyedülállóan kristály tiszta képet kínál. A kiváló képminőséget bizonyítandó a Cyris? T620 minden esetben eléri az 5 megapixel állókép felbontást!

A 2 megapixeles érzékelő teljesítményét kiegészítendő a Cyris? T620 több kényelmi funkciót is kínál, melyek egy gombnyomással elérhetők. Az intelligens arcfelismerő funkció segítségével a fontos képi elemeket mindig fókuszban tudhatjuk. A 3x-os digitális zoom-nak köszönhetően a képeket szabadon méretezhetjük kiváló képminőség mellett. A beépített visszhangmentes mikrofon pedig lágy és tiszta hangot kínál.

Az Icon7 SmartTwist? designja a Cyris? T620 vonalaiban is érvényesül. A forradalmi kialakításnak köszönhetően a kamera 360 fokban elforgatható, kikapcsolás és eltávolítás esetén pedig könnyen hordozható, kompakt formába hajtható, mely megvédi a 2 megapixeles lencsét is. Tökéletes megoldás azok számára, akiknek webkamerájukra bárhol és bármikor szüksége lehet.

A Cyris? T620 egyik legfontosabb jellemzője az Icon7 vLife? szoftvere, mely szórakoztató és felhasználóbarát alkalmazásokat rejt magában. Hogy csak egyet említsünk, a vLife? segítségével megoszthatjuk az asztal és a képernyő egy részét vagy egészét online beszélgetőpartnerünkkel. A Cyris? T620 web-kamerával mindig kapcsolatban lehetünk, így egyetlen fontos pillanatról sem maradhatunk le! A Cyris? T620 HD webkamera most igen kedvező áron érhető el.

Élvezze a vezeték nélküli Bluetooth adta szabadságot!

Az Icon 7 Inc. (Icon7) számítógépes perifériák és elektronikus eszközök vezető gyártója a mai napon bemutatta a notebookhoz tervezett S450 Bluetooth lézer egerét, mely magában integrált zavartalan és megbízható Bluetooth kapcsolattal és nagyon precíz LaserStream? technológiával rendelkezik.

Az Icon7 S450 könnyed és gyors használatot kínál. Mivel jelfogadó nem szükséges hozzá, egy szimpla bekapcsolás után azonnal élvezhetjük a vezeték nélküli technológia adta kényelmet és a fejlett lézerérzékelő által biztosított navigálást szinte bármilyen felületen. Az S450 dpi kapcsolójának 2 másodpercig tartó lenyomásával 800/1200/1600 dpi értékeket állíthatunk be az alkalmazásnak megfelelően. A Microsoft? Vista ablak kezelése pedig növeli a munka hatékonyságát.

Az S450 elegáns formája mellett fontos megemlíteni lágy, csúszásmentes gumi borítását, mely egyedülálló kényelmet és kezelhetőséget kínál. A négyirányú görgető támogatja a függőleges és vízszintes görgetést is Microsoft? Windows Vista rendszerben. Az Icon7 S450 Bluetooth lézer egér már megvásárolható tízezer- 990 forintos ajánlott bruttó végfelhasználói áron Lengyelország, Magyarország, Csehország, Románia, Szlovénia és más országok népszerű kereskedőinél.

Az Icon7-ről

Az Icon 7 Inc. (?Icon7?) a globális piac szereplője, számítástechnikai és elektronikai fogyasztási cikkeket tervez és gyárt, kizárólag a fogyasztók érdekeit szem előtt tartva. A felhasználók élvezhetik az Icon7 által tökéletesített, innovatív termékeket, amelyek mindenki számára könnyen használható megoldásokat nyújtanak, mindezt a legkiválóbb minőség és megfizethető ár mellett. Szenvedélyünk és küldetésünk olyan meghatározó és felhasználóbarát megoldások tervezése illetve előállítása, melyek az életünket hivatottak megkönnyíteni a hét mind a 7 napján.

Szóljon hozzá!