ZETApress

hírportál

Licittel a tengerpartra!

Idén ? a csütörtöki szakmai nap után ? február 27-e és március 1-eje között fogadja a nagyközönséget az Utazás 2009 című 32. Nemzetközi idegenforgalmi kiállítás, a régió egyik legnépszerűbb turisztikai vására ? tudtuk meg Pákozdi Józseftől, a Hungexpo sajtómenedzserétől. Bővebbet a jövő szerdai sajtótájékoztatón hallhatunk.

Az előzetes várakozások szerint ez alkalommal komolyan ?látogatócsúcs? előtt áll a nemrégiben átadott ?G? pavilon, amelyben most először egy helyen mutatkozik be Magyarország mind a kilenc régiója. A máskor is népszerű hazai tájak iránt ebben az évben még inkább nő majd a kereslet, nagyon sok érdeklődőre számítanak a kiállítók.

A legnagyobb, ?A? pavilon most is a külföldi utakkal telik meg. Az idei díszvendég Görögország lesz. Először rendezik az idén párhuzamosan a vásárral az Európai Leader Expo-t, amelyen a magyar kistérségek mellett az európai ?vidéki rokonok? mutatkoznak be.

A kiállítás szakmai programjai között az utazási irodákról szóló rendeletek és az online marketing gyakorlat kerülnek előtérbe. A kiállítás fókuszában február 27-től a nagyközönség áll: a programokról a kiállítás honlapján részletesen tájékozódhatunk.

Az Utazás 2009 kiállítás látogatói ebben az évben is értékes ajándékokat nyerhetnek belépőjegyükkel a díszvendégek, a kiállító cégek és a Hungexpo Zrt. jóvoltából. Fődíj egy görögországi utazás! Aki nem nyer, még az is lehet szerencsés, hiszen a kiállítás színpadán több alkalommal jelentkező licitshow-n jó árakon ütnek le értékes utakat. Vidékről is érdemes elindulni, hiszen a MÁV vonalain, és a Volánbusz Zrt. belföldi járatain 50%-os menettérti jegyet biztosítanak a szervezők.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. ZETApress » Mert veszíteni tudni kell!

Szóljon hozzá!