ZETApress

hírportál

Ébresztőt fújt a Munkáspárt

A Malév a magyar kapitalizmus újabb áldozata. Újra gyilkolt a magyar kapitalizmus. A Malév elpusztítása a magyar tőkés rendszer újabb mocskos bűne. A magyar ipar, a magyar mezőgazdaság után most a nemzeti légi közlekedést, a Malévet ölték meg.

A korábbi és a mostani kormánypártok egymásra mutogatnak, pedig a nemzeti vagyon pusztításáért mindegyik tőkés kormány felelős. Átgondolatlan privatizálásokkal, nem kevésbé átgondolatlan újraállamosításokkal tették tönkre az évek során a magyar légi közlekedést. Nem törődtek a magyar gazdaság jövőjével, a Malév-dolgozók sorsával.

A pénz izgatott mindenkit, amit ki lehetett nyerni a cégből. A Malév értékes vagyontárgyait elkótyavetyélték, a ferihegyi repülőteret, a Malév bázisát külföldieknek adták el. A Malév most szabad préda, bárki viheti fillérekért. A magyar cégek a légi teherszállításért ezen túl külföldieknek fizetnek, a magyar utasok idegen légi társaságokat gazdagítanak.

Ébresztő, emberek! A tőke és a tőkések maguknak csinálnak pénzt a nemzeti vagyonból. Pusztítanak, pénzzé tesznek mindent, amit a magyar nép évtizedek során megalkotott. A pénz uralma mindenen átgázol, csak a profitszerzés számít. Nem számít, hányan vesztik el a munkájukat, hányan lesznek hajléktalanok. Csak a profit számít. Magyarország függősége sokkal nagyobb, sokkal kiszolgáltatottabbak vagyunk, mint valaha. A tőkés rendszer minden bajunk forrása. És a pusztításnak még nincs vége! Ébresztő, emberek! ? figyelmeztet a Munkáspárt Elnöksége.

1 hozzászólás

Visszajelzések

  1. Malév válságstáb az NFM-ben | ZETApress

Szóljon hozzá!