ZETApress

hírportál

Hörmanni házi-ünnep

Kettős ünnepség volt az Európa első számú garázskapu gyártójánál. A Hörmann tavaly ünnepelte működésének 75. évfordulóját, a cég magyarországi képviselete pedig idén jubilál, ugyanis immár 20. évét kezdte meg a hazai piacon ? tudta meg Rozs Borbála.

Ahogy tavaly az anyacég, úgy az idén a Hörmann Hungária Kft. nyereményjátékot szervez a jubileum alkalmából. Több ezren vettek részt a Hörmann negyedszázados fennállásának ünnepére szervezett játékon, amely a cég üzleti hálózatának európai területén zajlott. Magyarországról két szerencsés nyertest húztak ki az idei BAU München építőipari kiállításon tartott sorsoláson, s a nyereményt az idén februárban vehették át a cég magyar képviseletének szigetszentmiklósi központjában.

A magyar nyertesek közül Bendik Anita a sárospataki Partner Juhász Kft-nél töltötte ki a játékra jogosító szelvényt. Ez a cég nem sokkal a Hörmann hazai megtelepedése után 1994-ben ?nyitott kaput? a hazai piacon. Ma kilenc fővel tevékenykednek, a Hörmann termékek beszerzését, kivitelezését, karbantartását és szervizelését vállalják az észak-magyarországi régióban.

A másik nyereményutalványt Sasinszki Imre vehette át, aki a vecsési GO-OBST Kft-nél regisztrált a játékra. A szerencsét hozó viszonteladó több mint egy évtizede foglalkozik kaputechnikával, elsősorban HÖRMANN billenő-, szekcionált és ipari kapuk forgalmazásával, beszerelésével, automatizálásával, de ezen túlmenően tűzgátló ajtók, WK-minőségű biztonsági ajtók, beltéri ajtók, bejárati ajtók forgalmazásával és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokkal is.

A nyeremények értéke egyenként közel kétszázezer forint. A játék az idén a 20 éves Hörmann Hungária jóvoltából folytatódik, s a végén öt darab RenoMatic kaput sorsolnak ki a vásárlók között. Emellett az évforduló kapcsán egyes termékek születésnapi áron, akár 40%-os megtakarítással is beszerezhetők a cég kereskedelmi hálózatában. A Hörmann idehaza az ország több mint száz pontján várja jubileumi akciókkal a vásárlókat. A díjátadóról készült kisfilm idekattintva tekinthető meg. Házi-ünnepségükön készült felvételükön a nyertesek és az üzletek képviselői között Szujó László, a Hörmann Hungária ügyvezető igazgatója középen áll.

Szóljon hozzá!