ZETApress

hírportál

Újabb MÁV menetjegypénztár nyílt a belvárosban

Tegnap újabb MÁV menetjegypénztár nyílt Budapesten, a Szent István körút 29. szám alatti Neckermann utazási irodában. A belvárosban lévő, könnyen megközelíthető jegypénztárban az utasok belföldi és nemzetközi menetjegyet egyaránt válthatnak. A vasúttársaság tervei szerint a közeli jövőben további Neckermann irodákban nyílnak majd menetjegy értékesítési pontok.

Az új jegypénztár megnyitására azután került sor, hogy MÁV ZRt. Személyszállítási Üzletága és a NUR Neckermann Utazási Irodák Kft. ezév március idusán, az Utazás Kiállítás szakmai napján kétoldalú stratégiai partnerségi szerződést írt alá, amelynek célja az volt, hogy az utasok számára még több és jobb szolgáltatásokat kínáljon a két, az idegenforgalomban meghatározó szerepet játszó vállalat.

A most megnyílt, gyorsabb és kényelmesebb, állomásokon kívüli jegyváltási lehetőséget biztosító pénztár a MÁV és a Neckermann sikeres együttműködésének már második eleme. Mint emlékezetes, a szakmai összefogás első lépéseként indult a MÁV Vándor programsorozat, melynek révén eddig már közel ezer utas vehetett igénybe vasúti utazása mellé egész napos, kedvezményes árú turisztikai, illetve kulturális programcsomagot. A belvárosi utazási irodában működő menetjegypénztár hétköznap reggel 9-től este 6 óráig, míg szombaton 9 és 13 óra között várja az utazni szándékozókat.

Szóljon hozzá!