ZETApress

hírportál

Reneszánsz és karrier

Megalapították A munka reneszánsza-díjat. Az ad1team cégcsoport megrendezte az első FÉSZEK (Felelősséget Érzők Szövetségének Esti Klubja) találkozót, amelyen a díjalapítás mellett bemutatták A karrierépítés 100 szabálya című könyvet.

A magyar gazdasági élet jeles szereplőit felvonultató találkozón az ad1team tagjai (a Dipol Humánpolitikai Intézet és az Atrois Training & Consulting Kft.) kifejtették A munka reneszánsza-díj tartalmát: a jó munka folyamatos tanulást, a tanulás folyamatos munkát kíván; ennek eredménye a jobb munka és az értékteremtés. Az elismerést azok a cégek nyerhetik el, amelyek példa értékű módon a legtöbb gondot fordítják saját dolgozóik fejlesztésre, belső képzésre.

A díjra pályázni lehet. A pályázati kiírás hamarosan olvasható az ad1team honlapján. A nyertes viselheti a címet, elismerő oklevelet és plakettet kap, valamint megkapja az ad1team legújabb tréningjét. A munka reneszánsza-díjat odaítélő zsűri a díj alapítóiból, valamint felkért külső HR szakértőkből, felnőttoktatási szaktekintélyekből áll. A díj az adott évet követően, március 31-ig kerül átadásra ünnepélyes keretek között a FÉSZEK találkozón.

A mostani rendezvényen bemutatták A karrierépítés 100 szabálya című könyvet, amely az ad1team támogatásával jelent meg a Scolar Kiadó gondozásában. ? Ezen 100 szabály egyszerű és nagyszerű, biztonságos és gyakorlatias. Ezekkel meg lehet alapozni a magabiztosságot, és fel lehet építeni egy új életet. Nem elég a feladatra koncentrálni. Tudni kell azt is, hogyan végezhetjük el még jobban és még hatékonyabban munkánkat úgy, hogy ezt mások is észrevegyék ? mondta Richard Templar, a szerző.

A mű az ad1team támogatta sorozat második tagja. Az első ? A vezetés 100 szabálya ?, az év első felében jelent meg. A találkozón az illusztris vendégek számára előadást tartott Romsics László, nemzetközi borakadémikus és Lelkes Márk szobrászművész is ? tudtuk meg Lengyel Ákos kommunikációs referenstől.

Szóljon hozzá!